Eğitim
Giriş Tarihi : 03-03-2016 21:53   Güncelleme : 03-03-2016 21:39

Dalgın'dan Gerze'de Bir Dizi Ziyaret

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, İlçemizde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Dalgın'dan Gerze'de Bir Dizi Ziyaret

Gerze ziyaretleri kapsamında Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak, ilk olarak Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’ı makamında ziyaret ettiler. Rektörümüz ziyaretinde Gerze MYO’na katkılarından dolayı Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar’a teşekkürlerini sundu. Gerze’nin eğitim yapısı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Tektör Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Prof. Dr. Ahmet TABAK, daha sonra Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı ve Gerze İlçe Müftüsü Ali Işık’ı ziyaret ettiler.

Gerze Meslek Yüksekokulu’na Tam Not

Prof. Dr. Nihat Dalgın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Adem Yavuz Avşar, Gerze ziyaretleri kapsamında Gerze Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettiler. Ziyarette DALGIN’a, Yüksekokul MüdürüYrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mehmet Keskin ve Öğr. Gör. Funda İnce ile Akademik ve İdari personel eşlik etti.

Yapımı tamamlanan spor kompleksinde yer alan futbol ve basketbol sahalarını inceleyen Rektör Dalgın, spor kompleksine tam not verdi.

Daha sonra Yüksekokul Toplantı salonunda İdari ve Akademik personel ile bir araya gelen Dalgın, Gerze Meslek Yüksekokulu’nun Türkiye standartlarının üstünde bir eğitim kurumu olduğunu belirterek, yeni düzenlemeler ve çalışmalarla çok daha iyi bir noktaya geleceğini dile getirdi.







AdminAdmin