Eğitim
Giriş Tarihi : 28-12-2022 11:07   Güncelleme : 29-12-2022 11:21

Dereceye giren öğrenci, ödüllendirildi

'Öğretmen Olmak' temalı şiir yarışmasında derece alan Gerze Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Özlem Coşkun'a, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ödülü, törenle takdim edildi

Dereceye giren öğrenci, ödüllendirildi

İlçe Milli Eğitim Müdür V. Bülent İçbudak tarafından, İlçemiz Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Özlem Coşkun'a Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen mansiyon ödülü, törenle teslim edildi.

Yerel, Ulusal ve Uluslararası projeler ile katıldıkları yarışmalarda dereceler alan ve adını son zamanlarda sanatsal faaliyetlerde de duyuran, İlçemiz Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, şimdi de yazdıkları edebi eserlerle isimlerini duyurmaya başladılar.

İlçemiz Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. Sınıf Muhasebe Bölümü Öğrencisi Özlem Coşkun, Türkiye genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Resmi ve Özel Okullarda öğrenim gören öğrencilerin katıldığı, 2022 Yılı Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ''Öğretmen Olmak'' temalı Şiir Yarışmasında dereceye giren öğrenciye, mansiyon ödülü gönderildi.

İlçe Milli Eğitim Müdür V. Bülent İçbudak, Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Safter Soydan ve dereceye giren öğrencimiz Özlem Coşkun'u davet ederek, Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen mansiyon ödülünü ve başarısından dolayı için hazırlatılan Başarı Belgesini takdim ederek, başarılarının devamını diledi.

AdminAdmin