Eğitim
Giriş Tarihi : 19-01-2018 16:02   Güncelleme : 19-01-2018 19:09

Eğitim öğretim sezonunun ilk yarısı sona erdi

Tüm yurtta olduğu gibi Gerze'de de öğrenciler karne sevinci yaşadı

Eğitim öğretim sezonunun ilk yarısı sona erdi

2017/2018 Eğitim Öğretim sezonunun ilk yarısı sona erdi

Tüm yurtta olduğu gibi Gerze'de de öğrenciler karne sevinci yaşadı.

İlk, orta ve lise öğrencileri karnelerini alarak yarıyıl tatillerine başladı. 18 Eylül 2017'de başlayan 2017/2018 eğitim öğretim sezonunda öğrenciler ve öğretmenler 19 Ocak 2018 Cuma günü (bugün) ilk dönemi tamamlayarak 15 günlük tatillerine başladılar.

Belören Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, öğrencilere yarıyıl tatilini iyi değerlendirmelerini söyleyerek; ''15 günlük tatil boyunca iyi dinlenerek ikinci döneme daha güçlü başlamak için bu tatil sizler için bir fırsat. Bu süreyi televizyon ve bilgisayar başında geçirmeyin. Ailenizle birlikte tarihi ve kültürel yerleri ziyaret ederek eğitici geziler yapabilirsiniz. Belirlediğiniz bir kitabı bu yarıyıl tatilinde okuyarak bitirmeye çalışın'' şeklinde önerilerde bulundu.

Okul Müdürü Bayram Demirci ise takdir ve teşekkür alan öğrencileri tebrik ederek tatillerini iyi değerlendirmelerini, ikinci döneme hazırlıklı ve dinlenmiş olarak gelmelerini öğütledi.

5 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan ikinci yarıyılda öğrenciler hafta sonu tatilleri ve resmi tatiller haricinde 88 iş günü eğitim almış olacaklar. Yaz tatiline ise 8 Haziran Cuma günü girecekler.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi


Atatürk İlköğretim Okulu Karne Alan Öğrenciler

Seda ŞengülSeda Şengül