Eğitim
Giriş Tarihi : 18-04-2017 15:54   Güncelleme : 18-04-2017 16:02

Gardırop Savaşları'nda Kazananlar Belli Oldu

Gerze Meslek Yüksekokulu Tekstil Kulübü öğrencileri tarafından organize edilen “Gardırop Savaşları” yarışmasının kazanan isimleri belli oldu

Gardırop Savaşları'nda Kazananlar Belli Oldu
Gerze Meslek Yüksekokulu Tekstil Kulübü öğrencileri tarafından organize edilen “Gardırop Savaşları” yarışmasının kazanan isimleri belli oldu. 1980’ler, 1990’lar, 2000’ler ve günümüz konseptlerinin yapıldığı yarışmalarda birinciliğe uzanan isim Merve Öztürk olurken, ikinci İrem Yurtseven, üçüncü Şeyma Sakarya oldu.

 

İlçemizin yükseköğrenim sektörünün söz sahibi Gerze MYO Tekstil Kulübü tarafından düzenlenen günümüz konseptli son yarışma da sona erdi. Daha önceden farklı dönemleri kapsayan defilerle birlikte, toplamda en yüksek oyu alan yarışmacılara ödülleri jüri üyeleri Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özbek, Öğr. Gör. Ferda Özşahin, Öğr. Gör. Asım Topaklı ve Öğr. Gör. Emel Bulmuş tarafından verildi.

 

9 yarışmacı ter döktü

Yarışmaya toplamda dokuz öğrenci katılırken, bunların 2’si erkek, 7’si kadın oldu. 4 hafta boyunca sahneye çıkarak ter döken yarışmacılar, kendilerini jüri üyelerine beğendirmeye çalıştı. Kendilerine özgü tarzlarıyla dikkat çeken yarışmacılar herkes tarafından beğenilirken, bazı yarışmacıların kıyafetleri jüri üyeleri tarafından eleştirildi. Dereceye girenler plaketle ödüllendirilirken, diğer yarışmacılar ise teselli ödülü olarak katılım sertifikası aldı.



"Bu bir yarışma değil"

Yarışmanın düzenlenmesinde büyük emeği olan Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özbek, öğrencilerin katıldığı ölçüde etkinlikler yapmaya çalıştıklarını belirtti. Kulüpleri sadece gezi organizasyonu yapan birimler olarak görmememiz gerektiğini vurgulayan Özbek, “Bu bir yarışma değil. Biz eğlenirken öğreniyoruz da. Bu etkinlik sayesinde birçok arkadaşımız moda hakkında belli oranda bilgi sahibi oldu” dedi. Aynı zamanda Tekstil Kulübü Danışmanı da olan Özbek, katılanlara, emeği geçenlere ve kulübün tüm üyelerine teşekkür etti.

Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş