Eğitim
Giriş Tarihi : 07-05-2015 15:21   Güncelleme : 07-05-2015 15:00

Genç Mucitler Projelerini Sergiledi

TÜBİTAK desteğiyle Atatürk Ortaokulu Müdürü Adem Yönet koordinatörlüğünde düzenlenen 4006 nolu bilim fuarında öğrencilerin geliştirdikleri projeler büyük beğeni topladı.

Genç Mucitler Projelerini Sergiledi
Bilim Fuarına; Gerze  kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenci velileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Fuarın açılışını Kaymakam Bülent Bayraktar yaparken, konuşmasında ''Yetişen ve gelişen yeni nesiller umut vaat ediyor. İnşallah bu öğrencilerimiz dünya çapında birer bilim adamı birer mucit olurlar'' temennisinde bulundu.



Bir çok projenin sergilendiği fuarda okul müdürü Adem Yönet amaçlarının ''öğrencilerin eğlenerek bilimsel projeler geliştirmelerine imkan sağlamak, kendilerini ifade edebilme fırsatı vermek ve durağan bir eğitim yerine cıvıl cıvıl, canlı, aktif bir eğitim ortamı sağlamak'' olduğunu belirtti. Projede 11 öğretmen 66 öğrenci 40 proje ile görev aldı. Bilim fuarı katılımcılara yapılan yemek ikramının ardından sona erdi.




AdminAdmin