Eğitim
Giriş Tarihi : 18-09-2017 12:51   Güncelleme : 18-09-2017 14:36

Gençlik Koleji Ortaokulu açıldı

Gençlik ortaokulları gençlik caddesi Jandarma üstünde açıldı.

Gençlik Koleji Ortaokulu açıldı

Özel Gençlik Koleji Ortaokullarının açılışına Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Parti yöneticileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan okul müdürü ;''Soner Lokman, öncelikle bizleri burada yalnız bırakmayan sizleri saygı ile selamlıyorum. Bafra Özel Gençlik Koleji Ortaokulları  tüm eksiklerini en kısa zamanda tamamlayarak sizlere ''Bafra’ya'' en iyi hizmeti sunacaktır. Genç ve dinamik öğretici kadromuz ile Bafra'nın yeni nesillerini en iyi şekilde yetiştirmek amacı ile bir yola çıktık inşallah başarılı olacağız’ ‘dedi.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu açılışta yaptığı konuşmada, ‘Millî eğirim olarak gerek resmi gerek ise özel okullar olarak, hepsinin amacı güzel nesiller yetiştirip bu memlekete faydalı olmak. inşallah Özel Gençlik Koleji Ortaokullarında Bafra'ya ve Memleketimize hayırlı nesiller yetiştirecektir.''

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ; "Eğitim hepimize lazım olan hayatın gerçeği, burada bu kurumu açan, eğitim verecek olan öğretmemelerimize geleceğimizin gençlerini yetiştirmelerini cani gönülden diliyorum."

Program konuşlanmaların ardından kurdele kesimi ile sona erdi.

bafra-genclik-koleji-ortaokullari-acildi.JPGbafra-genclik-koleji-ortaokullari-acildi-002.JPGbafra-genclik-koleji-ortaokullari-acildi-004.JPGbafra-genclik-koleji-ortaokullari-acildi-005.JPGbafra-genclik-koleji-ortaokullari-acildi-006.JPGbafra-genclik-koleji-ortaokullari-acildi-008.JPGbafra-genclik-koleji-ortaokullari-acildi-009.JPGbafra-genclik-koleji-ortaokullari-acildi-010.JPGbafra-genclik-koleji-ortaokullari-acildi-012.JPGbafra-genclik-koleji-ortaokullari-acildi-013.JPGbafra-genclik-koleji-ortaokullari-acildi-015.JPG

 

hakan akbaşhakan akbaş