Eğitim
Giriş Tarihi : 12-09-2022 09:44   Güncelleme : 12-09-2022 10:13

Gerze'de İlk Ders Zili Çaldı!

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zilini çaldı

Gerze'de İlk Ders Zili Çaldı!

Bugün Gerze’ de 3622 öğrenci, 291 öğretmen ve 375 eğitim personeli ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte ders başı yaptı.

Bu dönemin ilk ders zilini Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda çalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Yapılan açılışta öğrencilere yönelik bir selamlama konuşması yapan Ceylan, “2023-2023 eğitim öğretim yılını bugün itibariyle başlatmış olacağız. Öğrencilerimiz iyi bir tatil geçirdiler ve yeni eğitim öğretim yılına başladılar. Kitaplarımız, yardımcı kaynaklarımız, okullarımız ve öğretmenlerimiz yeni eğitim yılına hazır durumda. 12 eğitim kurumumuz ve 2 özel eğitim kurumumuzla beraber bizlerde yeni eğitim öğretim yılına hazırız” diye konuştu.

Velilere de seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, “öğrencilerimizin okuldaki başarılarının 3 ayağı vardır; biri veli biri öğretmen bir diğeri de öğrencidir. Bizler öğretmen ve öğrenci ayağını sizlerde veli ayağını oluşturuyorsunuz. Birlikte hareket edersek, iletişimi koparmazsak bilinçli, sağlıklı ve başarılı çocuklar yetiştiririz” ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan’ ın yaptığı konuşmanın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Akabinde Ceylan, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk ders zilini çaldı.

AdminAdmin