Gerze Kaymakamlığından üniversitelilere destek

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, üniversite öğrenimine devam eden öğrencilere destek sağlanacağını duyurdu

Gerze Kaymakamlığından üniversitelilere destek
03 Şubat 2023 Cuma 12:52

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, üniversite öğrenimine (Lisans, Ön lisans ve Yüksek lisans) 2. dönemde de halen aktif olarak devam eden öğrencilere eğitim desteği sağlanacağını duyurdu.

Kaymakam Dundar yaptığı açıklamada, “İlçemizde ikamet edip Üniversite öğrenimine (Ön Lisans, Lisans ve Yüksek Lisans) 2. dönemde halen aktif olarak devam eden, 3294 Sayılı Kanun kapsamında bulunan tüm öğrencilerimize Kaymakamlığımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından eğitim desteği sağlanacaktır.

Öğrencilerimizin veya ebeveynlerinden birisinin, öğrenci belgesi (E-Devlet çıktısı da geçerlidir) ile Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na 17/02/2023 tarihine kadar müracaat etmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.” ifadelerinde bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bülent eryılmaz - 2 ay önce
Seçim çalışmaları son sürat!