Eğitim
Giriş Tarihi : 17-05-2016 19:13   Güncelleme : 17-05-2016 19:18

Gerze MYO’da Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması Yapıldı

Gerze MYO’da Okuduğunu Sen Anlat ile Öğrenci Gözüyle Sinop’ konulu fotoğraf ve kısa film yarışmasında dereceye giren öğrencilere düzenlenen bir tören ile ödülleri verildi.

 Gerze MYO’da Fotoğraf ve Kısa Film Yarışması Yapıldı

Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Gerze MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak, Müdür YardımcıSI Öğr. Gör. Funda İnce, Öğretim Üyeleri ve Öğrenciler katıldılar.

“Okuduğunu Sen Anlat”

Ödül töreninde ilk olarak “Okuduğunu Sen Anlat” yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Eylül ve Fazilet Kitabevlerinin katkılarıyla düzenlenen “Okuduğunu Sen Anlat”  yarışmasında, Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf 2. Öğretim öğrencisi Fatmanur Güçlü birinci, Radyo ve Televizyon Programcılığı 1. Sınıf 1. Öğretim öğrencisi Damla Sanem Olgun ikinci, Radyo ve Televizyon Programcılığı 1. Sınıf 1. Öğretim öğrencisi Gülten Kahraman üçüncü oldu.

Yarışmada Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf 1. Öğretim öğrencisi Hayrullah Albari ise teşvik ödülünün sahibi oldu.

“Okuduğunu Sen Anlat” yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak verdi.

“Öğrenci Gözüyle Sinop” Kısa Film Yarışması

“Öğrenci Gözüyle Sinop” temalı kısa film yarışmasının birincisi Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf 2. Öğretim öğrencisi Fatih Kaplan oldu. Kaplan ödülünü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal Balki’nin elinden aldı.



“Öğrenci Gözüyle Sinop” Fotoğraf Yarışması

“Öğrenci Gözüyle Sinop” temalı fotoğraf yarışmasında ise;

Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf 2. Öğretim öğrencisi Fatih Kaplan birinci,

Radyo ve Televizyon Programcılığı 1. Sınıf 2. Öğretim öğrencisi Medet Ekşi ile Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf 2. Öğretim öğrencisi Münir Tillolu ikinci,

Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf 1. Öğretim öğrencisi Kamil Çağatay Balcı üçüncü olurken,

Radyo ve Televizyon Programcılığı 1. Sınıf 1. Öğretim öğrencisi Oktay Çiftbaş teşvik ödülünün sahibi oldu.

Öğrencilere ödüllerini Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Funda İnce verdi.

Yarışma hakkında bir açıklama yapan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak, “Yüksekokulumuz bünyesinde öğrencilerimizin eğitimlerini, sosyal ve kültürel aktiviteler ile pekiştirmesi ve Sinop’u daha yakından tanıması amacı ile düzenlediğimiz yarışmada, birbirinden özgün ve eğlenceli eseler ortaya çıkmış. Katılan öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.

Ödül töreni çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.




AdminAdmin