Eğitim
Giriş Tarihi : 01-12-2015 11:14   Güncelleme : 01-12-2015 10:57

Gerze MYO'nun Yeni Kütüphanesi Hizmete Açıldı

Fiziki altyapısını hız kesmeden geliştirmeye devam eden Gerze Meslek Yüksekokulu'nun derslik binası 2. katında yer alan Kaşgarlı Mahmut Kütüphanesi hizmete girdi.

Gerze MYO'nun Yeni Kütüphanesi Hizmete Açıldı

Gerze MYO'NUN eğitim ve öğretim faaliyetleri kapsamında akademik ve idari personeli ile öğrencilerin her türlü bilgi gereksinimini karşılamak üzere kurulmuş olan Kaşgarlı Mahmut Kütüphanesinde yaklaşık iki bin kitap bulunuyor.

Katalog tarama, ödev hazırlama ve elektronik ortamda bilgi ve belgeye daha hızlı ulaşım sağlamak amacıyla 4 adet masaüstü bilgisayarın okuyucuların kullanımına tahsis edildiği Kaşgarlı Mahmut Kütüphanesi, okuyucuların ders çalışabileceği ve kitap okuyabileceği alanlar da yer alıyor.

Referans ve süreli yayınlar yanında Yüksekokul öğrencilerine yönelik ders destek kitaplarının da bulunduğu kütüphane, hafta içi mesai saatleri arasında hizmet verecektir.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÖZTOPRAK “Yüksekokul olarak güzel bir kütüphaneye kavuştuklarını, öğrencilerimizin bu sayede güzel ve verimli bir vakit geçirme imkânına kavuştuklarını ve yıl içerisinde kütüphanemizdeki kitap sayısını artıracaklarını” ifade ederek, kütüphanemize desteklerinden dolayı başta Rektör Prof. Dr. Nihat DALGIN olmak üzere akademik ve idari personele teşekkür etti

AdminAdmin