Eğitim
Giriş Tarihi : 25-05-2016 09:46   Güncelleme : 25-05-2016 09:58

Hacı Musa Sarıkaya'da Mezuniyet Heyecanı

4 - 6 Yaş Grubu Kuran Kursu Öğrencilerinden Mezuniyet Heyecanı

Hacı Musa Sarıkaya'da Mezuniyet Heyecanı

Hacı Musa Sarıkaya Camii 4 - 6 yaş grubu Kur'an Kursu öğrencileri düzenlenen mezuniyet töreninde hünerlerini sergiledi. 2015-2016 Eğitim öğretim yılında Diyanet bünyesinde faaliyet gösteren 4-6 yaş grubu Kur’an Kursları’nda mezuniyet heyecanı yaşandı. Gerze İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Hacı Musa Sarıkaya Camii Kur’an Kursu’nun minik talebeleri de,Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen yıl sonu gösterisinde sahne aldılar. Minik çocukların hünerlerini paylaştığı program renkli görüntülere sahne oldu.

Gösteride, 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu öğrenciler, hazırladıkları tiyatro gösterileri, ilahiler, şiirler  ve Kuran-ı Kerim’den ayetlerin yer aldığı gösteri, izleyicilere coşku dolu anlar yaşattılar.

Programda konuşan Müftü Ali Işık, Kur’an Kursu öğrencilerinin böyle bir program hazırlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti; “ Diyanet işleri başkanlığı tarafından başlatılan okul öncesi din eğitimi çerçevesinde Hacı Sarıkaya Camiinde 4 - 6  yaş grubu öğrencilerimize temel dini eğitim verilmektedir. Öğrencilerimize bu kursumuzda bir çok olanak ve imkan tanınmaktadır. Çocuklarımızın manevi eğitimine değer katmak amacı ile bu kurs çok büyük bir önem arz etmektedir. Öğrenmek ve öğrenmek Rabbimizin sevdiği bir ibadet, Efendimiz Hz. Muhammet (Sav)'inde hadisleri ile müjdelediği bir hakikattir. Efendimiz çocuklara büyük bir önem vermiştir. Kursumuzda eğitim veren değerli hocalarımızda bu anlayışı esas alarak çalışmışlardır. Ben tekrardan programın hayırlara vesile olmasını diliyor. katılan konuklara ve bu güzel gösteriyi hazırlayan minik yavrularımız ile birlikte Kurs hocalarımızı şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 

AdminAdmin