Eğitim
Giriş Tarihi : 21-06-2019 14:39   Güncelleme : 21-06-2019 16:17

Haşim Zehra Tarı Ortaokulu Ailesi Yaykıl’da

Okulların yaz tatiline girmesinin ardından, okul idareci ve öğretmenleri mesleki çalışmalarına çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Haşim Zehra Tarı Ortaokulu Ailesi Yaykıl’da


Bu kapsamda ilçemiz Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu, Yaykıl Köyü Mevkiinde Okul İdaresi ve Öğretmenleri olarak bir etkinlik düzenledi.
Okul Müdürü Murat Balcıoğlu, konuyla alakalı olarak bizlere yapmış olduğu bilgilendirmede; “T.C. MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün 2019 Haziran dönemi öğretmenlerin mesleki çalışma programları 17 – 28 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılmaktadır. Bizler Bakanlığımızın programına uygun olarak ”Haydi Etkinlik Üretelim” projesinden sonra şimdide “Doğa’da Öğrenelim, doğa yürüyüşü etkinliği ve oryantiring” etkinliği düzenlendik.
Öğretmen arkadaşlarımızın motivasyonunun ve kurumsal aidiyet duygusunun artırılması amacı ile etkinlik sonunda piknik düzenledik. Bu sene ki mesleki çalışma programımız önceki senelere göre daha etkin ve verimli geçmektedir" diyerek programa katkı sağlayan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu İdareci ve öğretmenlerinin Yaykıl Köyü mevkiinde bulunan Başkanın Yeri Alabalık tesislerinde düzenlenen pikniğe Gerze Kaymakamı Murat Güven, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Nazım Aksu katılarak mesleki çalışmalara destek verdi. Balcıoğlu, Gerze Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürüne ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek iyi tatiller diledi.

hakan akbaşhakan akbaş