Eğitim
Giriş Tarihi : 07-04-2016 14:50   Güncelleme : 07-04-2016 14:57

Kaymakam Bülent Bayraktar'ı Ziyaret Ettiler

İsveç dönüşü sonrasında Kaymakam Bülent Bayraktar’ı ziyaret ettiler

Kaymakam Bülent Bayraktar'ı Ziyaret Ettiler

Gerze Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Katılımcıları Erasmus Plus Mesleki Eğitim projeleri kapsamında Avrupa Birliği ülkesi olan SWEDEN(İSVEÇ) dönüşü sonrasında Gerze İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar’ı ziyaret ettiler. 

Bülent Bayraktar konuşmasında Erasmus Projelerinin meslek liseleri için önemli olduğunu öğrencilerimizin gelecekleri için iyi bir yatırım olduğunu, iyi bir fırsat olduğunu ve bunun proje katılımcıları için iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

Bu projelerin öğrenciler için iyi bir başlangıç olduğunu kendilerini mesleki açıdan sürekli geliştirme yoluna gitmeleri gerektiğini dile getirdi. Kaymakam Bülent Bayraktar böyle bir çalışmadan dolayı Okul Müdürü Mehmet Fenercioğlu ve Proje Koordinatörü Ertan Bekgöz’ü tebrik etti. Erasmus projelerinin faydalı olduğunu ve her yıl yapılması gerektiğini söyledi. Proje Koordinatörü Ertan Bekgöz ise öğrencilerimiz Avrupa Birliği ülkesi olan İsveç’in Başkenti Stockholm de Gerze Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin bir ay boyunca Alakart restoranlarda staj yapması mesleki gelecekleri için çok önemli bir adımdır dedi.

Öğrencilerimiz proje sonunda her biri sertifika ile ödüllendirilmişlerdir. Bu sertifika öğrencilerimizin yurt dışında staj yaptıklarının resmi bir belgesidir bu sertifikaları öğrencilerimiz mesleki hayatlarında, iş başvurularında kullanabilecekler, tekrar yurt dışı çıkışlarında vize ile ilgili konularda kolaylık sağlayacaktır dedi.

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz