Eğitim
Giriş Tarihi : 09-05-2018 13:09   Güncelleme : 09-05-2018 13:36

Kursiyerlerden Kardeşlik Buluşması

Kur'an-ı Kerim, kurslarına katılan kursiyerler kahvaltıda buluştu

Kursiyerlerden Kardeşlik Buluşması

Gerze Müftülüğü bünyesinde devam eden bayan Kur'an kursları ile Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan Kur'an kurslarına katılan kursiyerler düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

9 Mayıs Çarşamba günü Orta Aile Çay Bahçesinde gerçekleşen kahvaltı programına kursiyerlerle birlikte kurs öğreticileri ve Gerze İlçe Vaizi Mehmet Cemal Yılmaz'da katıldı.

Organize edilen kahvaltı programıyla kursiyerler arasında dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin gelişmesi, güzel ve hoş sohbet ortamı ile birlikteliğin oluşmasının amaçlandığını söyleyen Vaiz Mehmet Cemal Yılmaz, açılan Kur'an kursları sayesinde yüce kitabımızı toplumumuzun temel ayaklarından birini oluşturan ev hanımlarımıza öğretme şansına ulaşıyoruz. Kurslara katılan annelerimiz, kız kardeşlerimiz, eşlerimiz öğrendikleri Kur'an-ı Kerim'i evlerde ailenin diğer bireyleriyle paylaşarak yüce kitabımızın güzelliğini gönüllerden gönüllere ulaştırmış oluyorlar" dedi.

Bu gibi aktivitelerin ileriki dönemlerde de devam edeceğini belirten Yılmaz, Kur'an kurslarına katılmak isteyen vatandaşların ilçe müftülüğüne müracaat ederek bilgi alabileceklerini ifade etti.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül