Eğitim
Giriş Tarihi : 08-11-2018 17:52   Güncelleme : 08-11-2018 18:14

Lösemili çocuklara anlamlı destek

LÖSEV’in “maskeni tak ve fotoğrafını paylaş” çağrısına Gerze’den de destek geldi

Lösemili çocuklara anlamlı destek

LÖSEV’in 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık oluşturmak amacıyla, “maskeni tak ve fotoğrafını paylaş” çağrısına ülkenin dört bir yanından olduğu gibi Gerzeli öğrenci ve öğretmenlerden de destek geldi.

Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin LÖSEV Kulübünden 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle "Hadi sen de maskeni tak, @losev1998 etiketi ile paylaş" etkinliği düzenlendi.

Farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan etkinlik kapsamında okulun LÖSEV Kulübü öncülüğünde resim, yazı, broşür, afiş ve video gösterileriyle öğrenciler bilgilendirildiler.

LÖSEV'in başlattığı "Hadi sen de maskeni tak, @losev1998 etiketi ile paylaş" etkinliğini öğrenci ve öğretmenler birlikte uygulayarak, sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundular.

Sosyal medya kullanıcıları LÖSEV’in çağrısına kayıtsız kalmayarak maskesini takarak fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Birçok kurum ve kuruluşun da destek verdiği çağrıda farkındalık oluşturmak amacı ile lösemili çocuklara umut aşılandı. Desteğin çığ gibi büyüdüğü kampanyaya katılımın ise hafta boyunca giderek artması bekleniyor.

    

Seda ŞengülSeda Şengül