Eğitim
Giriş Tarihi : 26-10-2022 10:21   Güncelleme : 26-10-2022 11:12

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden bir başarı daha

Gerze Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin ürettiği 3D Yazıcılar, okullara teslim edildi

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden bir başarı daha

Yaptıkları projelerle ve ürettikleri materyallerle her zaman gurur duyduğumuz; Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı 6 Öğretmenin danışmanlığında, 74 öğrencinin yaptığı ‘’3D Yazıcı Projesi’’ tamamlandı. Yapılan 3D Yazıcılar yapılan bir törenle ilçemiz eğitim bölgemizdeki diğer okulların hizmetine sunuldu. 

İlçemiz Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanında görevli, 6 Öğretmenin danışmanlığında, 74 alan öğrencisinin ürettiği ‘’3D Yazıcı Projesi’’ tamamlanarak, İlçe Kaymakamı Tekin DUNDAR, Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN, İlçe protokolü ve Okul/Kurum Müdürlerinin katıldığı, Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde yapılan küçük bir törenle eğitim bölgemizdeki okullarımızda kullanılmak üzere dağıtımı gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamı Tekin DUNDAR, programda yaptığı konuşmada; Meslek Liselerinin önemine dikkat çekerek, gelişen teknolojiden, üretimden ve bir mesleğe sahip olmanın avantajlarından bahsederek, 3D Yazıcıları üreten öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Safter SOYDAN, Milli Eğitim Bakanlığının mesleki eğitimde yapmış olduğu son atılımlar sonrasında, okulun değişime ve üretmeye devam ettiğini, İlçe Kaymakamı Tekin DUNDAR’ın 3D Yazıcı üretme fikrini desteklemesiyle projeye dönüştüğünü, amaçlarının öğrencilerin daha üretken ve çok daha boyutlu düşünerek daha emin adımlarla daha başarılı projeler üretmek olduğunu söyleyerek katkılarından dolayı Kaymakam Tekin DUNDAR’a teşekkür etti.

Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik Öğretmeni ve 3D Yazıcı Projesi yürütücüsü Hüseyin GÜNGÖR; programa katılanlara 3D Yazıcısı, proje aşamaları ve işleyişi hakkında bilgiler verdi. Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yapmış olduğu 3D yazıcılar, Kaymakam Tekin DUNDAR, Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN ve İlçe Mili Eğitim Şube Müdürleri İlker YILDIRIM ve Bülent İÇBUDAK tarafından, Eğitim Bölgemizdeki İlkokul, Ortaokul ve Liselerin hizmetinde kullanılmak üzere dağıtımı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN; Sağlık, İnşaat Mühendisliği, Uçak-Otomotiv Sanayii, Mimarlık, Adli Patoloji, Arkeoloji, Film Endüstrisi, Sanat, Moda, Müzik Aletleri, Oyuncak vb. gibi her türlü alanda kullanılan ve gün geçtikçe kullanım alanları daha da artan 3D Yazıcıların artık İlçemiz Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde de üretilmesinden oldukça mutlu olduğunu, 3D Yazıcıları üreten okulun Elektrik-Elektronik Öğretmenleri; Hüseyin GÜNGÖR’e, Harun SAÇAR’a, Şenol YALÇINKAYA’ya, Cemil DUMAN’a, Ramazan Hakan ŞEN’e, Yıldırım TEKİN’e, ve alan öğrencileri tebrik ederek, projenin hayata geçmesinde maddi-manevi katkılarını esirgemeyen İlçe Kaymakamı Tekin DUNDAR’a, programa katılan, Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY’a, İl Encümeni Ahmet BURMA ve İzzet Karaman’ a, İlçe Başkanı Cumhur KURT’a, Şube Müdürleri İlker YILDIRIM ve Bülent İÇBUDAK’a, Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Safter SOYDAN’a, okul idareci ve öğretmenlerine, İlçemiz Okul/Kurum Müdürlerine teşekkür etti. Proje kapsamında Eğitim Bölgemizdeki okullara dağıtılan 3D yazıcıların okullara hayırlı olmasını diledi.

AdminAdmin