Eğitim
Giriş Tarihi : 14-04-2016 17:05   Güncelleme : 15-04-2016 09:22

Mezuniyet Töreni Heyecanı

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet töreni programını gerçekleştirdi

Mezuniyet Töreni Heyecanı

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet töreni programını gerçekleştirdi.

Programa Belediye Başkanı Osman Belovacıklı,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Akkuş, Mustafa Ataman, İlçe  Halk Bankası Müdürü Mustafa Kartal, Okul Müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okumasıyla başladı. Okul Müdürü Mehmet Fenercioğlu’nun kısa konuşmanın ardından ‘’Okula Veda ‘’ adlı duygusal konuşmasını yapan Betül Öztürk büyük alkış aldı.

Program Okulu dereceyle bitiren mezunlara plaket dağıtımı ile devam ederken okul birincisi Olan Servis Bölümü öğrencisi Betül Öztürk Plaketini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Ataman’dan İkinci olan Mutfak Bölümü öğrencisi İbrahim Kuru Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’dan Üçüncü olan Servis Bölümü öğrencisi Akın Sapantı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Akkuş’tan aldı.

Ardından Mezuniyet Kütüğüne çakılan birincilik plaketinin çakılmasından sonra kep törenine geçildi.

Program, Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenleri Hülya Yeşilyurt ve Özgür Tayhan öğrencilere diplomalarını vermesi ve kep atma töreni sonrası yapılan ikramla son buldu.

Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz