Eğitim
Giriş Tarihi : 29-09-2017 10:36   Güncelleme : 29-09-2017 11:03

Minik Öğrenciler Yangına Müdahale Etti

Gülücük Anaokulunun minik öğrencileri, itfaiye amirliğini ziyaret ederek ekipman ve malzemeleri tanıdılar

Minik Öğrenciler Yangına Müdahale Etti
 Özel Gerze Gülücük Anaokulu'nun minik öğrencileri ''İtfaiye Haftası'' nedeniyle Gerze Belediyesi İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek itfaiye ekipmanları ve malzemelerini tanıdılar.

Gülücük Anaokulu Kurum Müdürü Sibel Pak, öğretmenler Tuğçe Çelebi ve Nurgül Başcan, nezaretinde itfaiye amirliğini ziyaret eden minik dahiler sınıfı öğrencileri burada yangın anında yapılması gerekenler ve uyulması gereken kuralları öğrendiler.

İtfaiye araç gereçlerini tek tek deneyerek inceleyen ve öğrenen minik öğrenciler merak ettiklerini de sorarak öğrendiler. İtfaiye personeli, minik öğrencilerle yakından ilgilenerek itfaiye ekipmanları ve malzemelerini tanıttı. İtfaiye araçlarına da binen minikler, araç içinde hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Üç yaş minik yıldızlar sınıfı içinde Gülücük Anaokulu'na gelerek öğrencilere bilgiler veren itfaiye personeli, görev anında neler yaptığını minik öğrencilerle paylaştı.

Kurum Müdürü Sibel Pak, yapılan eğitici gezinin ardından yaptığı açıklamada, ''Öğrencilerimiz itfaiye hakkında bilgiler edinerek ekipmanları tanıdılar. İtfaiyeye hangi numaradan ulaşabileceklerini öğrendiler. İtfaiye personeli yakın ilgi göstererek miniklerimizi bilgilendirdiler. Oluşturulan mini yangına itfaiye personeli kontrolünde öğrencilerimiz müdahale etti. Yaptığımız bu eğitici gezimizde bizlere yardımcı olan Gerze Belediyesi İtfaiye Amirliği personeline teşekkür ediyorum. Bu tür gezilerimiz ileriki zamanlarda da devam edecek'' dedi.
Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül