Eğitim
Giriş Tarihi : 12-06-2019 16:15   Güncelleme : 12-06-2019 16:45

Minik öğrencilerden sosyal mesaj

Anaokulu öğrencileri, atık malzemelerden hazırladıkları sergiyle yeşil doğa ve temiz çevre bilincine dikkat çekti

Minik öğrencilerden sosyal mesaj

Gerze Anaokulu öğrencileri hazırladıkları yılsonu gösterileriyle sosyal mesaj verdi.

Sıfır atık projesi kapsamında hazırladıkları kıyafetlerle mini bir defile yapan öğrenciler ardından sergiledikleri dans gösterisi ile beğeni topladı.

Atık malzemeler kullanılarak, farklı şekil ve güzellikte hazırlanan kıyafetleri gösteriyi izlemeye gelen misafirlerin beğenisine sunan minikler, sevimli hareketleriyle de ilgi odağı oldular.

Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ve deterjan kutuları, pet şişeler, karton bardaklar ile kağıt atıklar kullanılarak ortaya çıkarılan birbirinden güzel oyuncaklar ise çocukların hayal dünyasının ne kadar geniş olduğunu gösterdi.

Doğa ve çevre bilincinin küçük yaşlardan itibaren çocuklarda gelişmesi için yıl sonu etkinliği olarak böyle bir sergi ve defile düzenlediklerini söyleyen Gerze Anaokulu Müdürü Selçuk Demir, minik öğrencilerin atık malzemeler kullanarak ortaya çıkardıkları oyuncak ve kıyafetlerle aslında geri dönüşüm bilinci kazandıklarını dile getirdi. Doğayı koruma bilincinin kazandırılması için velilerinde bu tip aktivitelerle çocuklarına farkındalık kazandırabileceklerini söyleyen Demir, yıl sonu sergisinin hazırlanmasında katkı sağlayan veliler ve okul öğretmenlerine teşekkür etti.

  

Seda ŞengülSeda Şengül