Eğitim
Giriş Tarihi : 05-07-2021 17:21   Güncelleme : 09-07-2021 11:53

Ödüller Sahiplerine Teslim Edildi

Gerze Milli Eğitim bünyesinde eTwinning projesi sahibi öğretmenler, ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan’ın elinden aldılar

Ödüller Sahiplerine Teslim Edildi

2020 e-Twinning Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanan öğretmenler için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ödül töreni düzenlendi. Bu kapsamda Gerze Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğretmenlerinden Bilal İldemir, Elif Sedef, Enes Sedef, Hacer Esra Öveyik, Serap Ayan Bayraktar Ulusal Kalite Etiketlerini ve ödüllerini; Okul Müdürü A. Hakan Yenice de Ulusal Kalite Etiketi okul levhası, e-twinning okul levhası ve bayrağını İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan'ın elinden teslim aldılar.

Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi E-Twinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü

Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Yusuf Çakır e-twinning Ulusal Kalite Etiketi, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi de Ulusal Kalite Etiketi Okulu levhası ödülünü aldı.

Gerze Anaokulu E-Twinning Projesi Ulusal Kalite Etiketi Ödülü

İlçemiz Gerze Anaokulu öğretmeni Serpil Altunışık, e-twinning projesi Ulusal Kalite Etiketi ödülünü, Gerze Anaokulu da Ulusal Kalite Etiketi Okul Levhası ödülünü kazandı.

Okul Müdür Yardımcısı Ayşe İba,  ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan'ın elinden teslim aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan konuyla ilgili olarak, öğretmenlerimizi başarıları ve verdikleri emeklerden dolayı tebrik ediyor, okul yöneticilerimize de desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ayrıca Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu Avrupa Kalite Etiketi alarak bir ilke imza attı. Sinop il genelinde 8 okul arasına giren Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu e-twinning okulu oldu.

AdminAdmin