Eğitim
Giriş Tarihi : 20-12-2021 11:56   Güncelleme : 21-12-2021 10:42

Öğretim Görevlisi Karaoğlu, Üçüncülükle Döndü

Gerze MYO Öğr. Gör. Ahmet Karaoğlu, projesiyle üçüncü oldu

Öğretim Görevlisi Karaoğlu, Üçüncülükle Döndü

Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğr. Gör. Ahmet Karaoğlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından düzenlenen Proje Pazarı ve AR-GE Buluşmaları başlıklı proje yarışmasında “Diş Hekimliğinde Elde Edilen Görüntülerin Yapay Zekâ Destekli Otomatik Analizi” projesiyle üçüncü oldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Proje Pazarı ve ARGE Buluşmaları programının ikincisi, çeşitli panel konuları ve panelistlerin katılımıyla Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Dereceye giren proje sahipleri de ödüllendirildi

Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ahmet Karaoğlu “Diş Hekimliğinde Elde Edilen Görüntülerin Yapay Zeka Destekli Otomatik Analizi” adlı projesiyle yarışmada üçüncü olarak 1000 TL’lik ödülün sahibi oldu

Proje kapsamında, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Ertuğrul Furkan Savaştaer “Biyolojik İşaret Ölçüm Cihazı ve Arayüz Yazılımı” projesiyle birinci olarak 5 bin TL ödülün, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Abdurrahman İlbeyli “Kablo Kesme ve Yüksükleme Makinesi” projesiyle yarışmanın ikincisi oldu ve 3 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.

Dereceye girerek 3’üncü olan Gerze Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ahmet Karaoğlu sosyal medya hesabından “Sinop Üniversitesi’ nin paydaş olarak yer aldığı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen Proje Pazarı ve AR-GE Buluşmaları etkinliğinde DENTIASSIST:Diş Hekimliğinde Elde Edilen Görüntülerin Yapay Zeka Destekli Otomatik Analizi adlı projemiz stand ve jüri üyeleri ile izleyiciler karşısında sunumumuzun ardından yapılan değerlendirmede 3’ lük derecesi ile ödüllendirilmiştir”  ifadelerini kullandı.

AdminAdmin