Eğitim
Giriş Tarihi : 10-06-2022 13:51   Güncelleme : 10-06-2022 14:05

Öğretmen ve öğrencilerden müthiş eser

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri birlikte kitap yazdılar

Öğretmen ve öğrencilerden müthiş eser

Yazımı ve basımı biten kitap, yazar ekibiyle birlikte Gerze Kaymakamı Tekin Dundar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan huzuruna sunuldu.

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2023'e doğru 23 proje kapsamında düzenlediği projelerden olan “Genç Kalemler” projesinin İl Koordinatörü olan Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulu, 24 öğrenci ve 9 öğretmenle “Duydun mu Sustuklarımı?” isimli kitabı çıkardı; izledikleri filmleri, dinledikleri şarkıları ve okudukları kitapları birlikte yorumladılar, çevrelerinden örnekler buldular. Bu sayede eleştirel düşünce, empati,  çevresel farkındalık ve yazma becerilerini kullandılar.

Okul Müdürü Hakan Yenice, Sosyal Bilgiler öğretmeni Ramazan Osma, Türkçe öğretmenleri Bilal İldemir,  Eda Güvenç, Güneş Demir, İngilizce öğretmenleri Özen Ekinci, Emel Aydın, Fen Bilimleri öğretmeni Sibel Sevgi Aydemir, Okul Rehber öğretmeni Elif Şahin Altınkök'ün yazılarıyla katkıda bulunduğu kitabın teknik işlemlerini Bilişim Teknolojileri öğretmeni Berkay Akçay yaparken kitabın kapağı ise el çizimiyle Teknoloji ve Tasarım öğretmeni İrfan Danacı'ya ait.

Ayrıca her kademeden toplam 24 öğrencinin yazdığı “Duydun mu Sustuklarımı" adlı kitabın Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulunun 6. Kitabı olduğu öğrenildi.

AdminAdmin