Eğitim
Giriş Tarihi : 17-08-2015 18:50   Güncelleme : 17-08-2015 19:05

Öztaprak, Bayrağı Devraldı

GERZE MYO atanan Yar.Doç.Dr. Mustafa Öztoprak yol haritasını açıkladı

Öztaprak, Bayrağı Devraldı
 S.Ü. Gerze Meslek Yüksek Okulu müdürlüğü ne atanan Yar. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak bugün resmen yeni görevine başladı.

Görevine başlamasının ardından görevinin ilk gününde gazetemize yapmış olduğu açıklamada Sn. Müdürümüz hedefini, vizyon ve misyonunu gazetemiz okurlarıyla paylaştı.

'Kurumlar da devamlılık esastır' diyen Öztoprak bizden önceki faaliyetleri önemsiyoruz ve aynı hızda çalışmalara devam edeceğiz. Her bir çakılan çivi, her bir emek bizim için değerlidir.  

"Okul yönetimi ve öğretim görevlileri olarak bizim birinci önceliğimiz akademik başarıdır" diyerek sözlerine devam eden Öztoprak Yeni dönemde Gerze’deki sivil toplum kuruluşları, kurumlarla birlikte  hareket edeceklerini, halk ile bütünleşerek öğrencilerin sosyalleşmesi için daha etkin bir yapıya dönüştürmek istediklerini ifade etti.

2015-2016 eğitim öğretim sezonunda Gerze Meslek Yüksek Okulunun 9 bölümden oluşacağını, öğrenci mevcudunun ise 950-1000 civarında olacağı bilgisini vererek, GMYO'da yeni bölümler açılması içinde girişimlerinin olacağını söyledi. 

GMYO'nun etkinliklerine halkı ve öğrencileri bir araya getirerek daha hareketli bir meslek yüksek okulunu arzuladıklarını söyleyen Öztoprak, bizler "iki yılın sonunda öğrencilerimizin GMYO'dan hem teori olarak, hem uygulama olarak dolu dolu ayrılmalarını hedefliyoruz’’ dedi.

hakan akbaşhakan akbaş