Eğitim
Giriş Tarihi : 09-05-2016 14:57   Güncelleme : 09-05-2016 19:16

Şenliklerin En Güzeli

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gerze Atatürk Ortaokulunda düzenlenen Bilgi Şenliği yarışmasında minik öğrenciler bilgilerini başarıyla yarıştırdılar.

 Şenliklerin En Güzeli

Gerze Atatürk Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Ataman ve Zafer Akkuş, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açılışında bir konuşma yapan Atatürk Ortaokulu Müdürü Adem Yönet, "Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi noktasında bugün burada olduğu gibi bir çok faaliyet gerçekleştiriyoruz. Her çocuğun özel olduğu olgusu ile hareket eden okulumuz bireysel farklılıklara önem vererek çalışmalarını yürütmektedir. Eğitim faaliyetlerimizi bu minvalde okul iklimi çerçevesinde ele alarak gerçekleştiriyoruz. " dedi.

Konuşmasında gerçekleştirdikleri projelerden bahseden Yönet, "Eğitim ve öğretim faaliyetlerimizin geliştirilmesinde emeği geçen tüm kardeşlerime ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Program okunan şiirler ve günün anısına yapılan konuşmalar ile devam ederken finalde, Haşim Zehra Tarı Ortaokulu, Gerze Atatürk Ortaokulu, Yunus Emre İmam Hatip Okulu ve Belören Ortaokulu öğrencileri gerçekleşen bilgi şöleni ile sorulan 20 soruyu heyecan içinde cevapladırlar.

Gerçekleşen yarışma sonucunda Belören Ortaokulu Birinci, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Atarük Ortaokulu Üçüncü, Haşim Zehra Tarı Ortaokulu ise Dördüncü olarak yarışmayı tamamladı.

 



AdminAdmin