Eğitim
Giriş Tarihi : 04-08-2015 10:15   Güncelleme : 05-08-2015 11:09

Sinop Üniversitesi 2015-2016 Kayıt Dönemi Başladı

‘’Türkiye’nin En Mutlu Şehrinin Üniversitesine Hoş Geldiniz’’ sloganıyla yeni öğrenciler otogarda karşılandı

Sinop Üniversitesi 2015-2016 Kayıt Dönemi Başladı
 2015-2016 Akademik Yılı kayıt dönemi başladı. Sinop Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin hizmetine sunulmak maksadıyla otogarda danışma masası kuruldu.

2015 LYS yerleştirme sonuçlarına göre ön lisans ve lisansta yerleşme oranı yüzde 97,83’e ulaşan üniversitemizde yeni kayıt heyecanı başladı. Her geçen yıl daha da büyüyen Üniversitemize bu yıl 3bin 29 öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor. Yeni gelecek öğrenciler için ise Üniversitemiz personeli hazırlıklarını tamamladı.

Öğrenciler Otogarda Karşılandı

Türkiye'nin çeşitli illerinden Üniversitemize gelerek, 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemi için kayıt yaptıracak öğrenciler otogarda karşılandılar. Otogarda hazır bulunan danışma masası, Sinop'a gelen yeni öğrencilerimizi otogarda karşılayarak fakülte/Yüksekokullara transferleri ring servislerle sağlıyor.

Görevli Personel Tüm Gayretiyle Çalışıyor

Servislerle üniversitemiz birimlerine gelen Öğrencilerimizin kayıt işlemlerinin eksiksiz ve doğru bir şekilde yapılması için üniversitemizin görevli personeli, tüm gayretiyle çalışıyor. Personelimiz aynı zamanda öğrencilere üniversitemiz, şehir ve barınma olanakları gibi konularda da bilgi vererek, onların üniversite yaşamına ve ilimize daha kısa sürede uyum sağlamalarına katkı sağlıyor.

Fakülte/Yüksekokullara ring servis hizmeti

Danışma masası çalışanları ve Fakülte/Yüksekokullara ring servis hizmeti, kayıtların tamamlanacağı 7 Ağustos Cuma gününe kadar otogarda görevini sürdürecek.

Seda ŞengülSeda Şengül