Eğitim
Giriş Tarihi : 11-05-2023 16:41   Güncelleme : 12-05-2023 13:24

Türk Eğitim Sistemini ve Türk kültürünü gözlemlediler

Türk Eğitim Sistemini ve Türk kültürünü gözlemlediler

İlçemizin başarılı liselerinden Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ''KA122-SCH Erasmus+ Projesi'' kapsamında, Macaristan'ın Budapeşte şehrindeki Pesterzsebet Secondary Technical School isimli okulun Finans Öğretmeni Ms. Maria GÖBÖLYÖS ve İngilizce Öğretmeni Mr. Akos TÖMÖRY; ''KA122-SCH Erasmus+ projesi'' işbaşı gözlem faaliyeti kapsamında 08.05.2023 ve 12.05.2023 tarihleri arasında, ''Türk Eğitim Sistemini ve Türk Kültürünü'' gözlemlemek amacıyla İlçemiz Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesine ziyarette bulundular.

Proje kapsamında misafir öğretmenler, Ms. Maria GÖBÖLYÖS ve Mr. Akos TÖMÖRY, Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinde bazı derslere katılarak hem ders içi faaliyetleri gözlemlediler, hem de ders dışı eğitim-öğretim etkinliklerine katıldılar.

Misafir öğretmenler aynı zamanda ilçemizde, Gerze Meslek Yüksekokulu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi, Gerze Anaokulu ve birkaç eğitim kurumunu da ziyaret ederek eğitim sistemi hakkında gözlemlerde bulunarak bilgiler aldılar.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE ZİYARET

Misafir öğretmenler Ms. Maria GÖBÖLYÖS ve Mr. Akos TÖMÖRY beraberinde Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Ataman, misafir öğretmenlerimize rehberlik eden Almanca Öğretmeni Fadime Ünsal ve İngilizce Öğretmeni Yusuf Çakır İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan’ ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Ceylan misafirlere nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken proje çalışmalarında başarılar diledi. 

AdminAdmin