Eğitim
Giriş Tarihi : 14-12-2022 10:32   Güncelleme : 14-12-2022 11:02

Yeni Bir Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü Daha

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, çırak öğrenciler için bir işbirliği protokolü daha imzaladı

Yeni Bir Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü Daha

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan MESEM kapsamındaki çırak öğrencilerin yetişmelerine olanak sağlamak üzere, bir Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü daha imzaladı.

Ülkemizin meslek sahibi insan ihtiyacını karşılayabilmek adına çalışmalar yapmak ve işletmelerin çırak ihtiyacını karşılayarak, öğrencilerin usta-çırak ilişkisiyle mesleklerini iş başında öğrenmelerine olanak sağlamak amacıyla, Eğitim Bölgemizde talebin de artması nedeniyle, İlçemiz Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan MESEM kapsamındaki çırak öğrenciler için Milli Eğitim Müdürlüğü ile ilçemizde faaliyette bulunan GERTEKS San. ve Ltd. Şirketi arasında 2 Yıllığına Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ile GERTEKS San. ve Ltd. Şirketi İşveren Vekili Murat Küçük arasında imzalanan, Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü sonrasında, ''Mesleki Eğitim Merkezi Ustalık Telafi'' programında öğrencilerin eğitimlerinin Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacağı kaydedildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, MESEM kapsamındaki çırak öğrencilerin yetişmesine katkıda bulunmak üzere Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolünü imzalayan GERTEKS San. ve Ltd Şirketi İşveren Vekili Murat Küçük'e Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Safter Soydan'a ve öğrencilere Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolünün hayırlı olmasını diledi.

AdminAdmin