Eğitim
Giriş Tarihi : 31-03-2016 15:35   Güncelleme : 31-03-2016 16:53

Yüksek Okula Yeni Bölümler

Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yard.Doç.Dr. Mustafa Öztoprak ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Mehmet Keskin Gazetemizi Ziyaret Ederek Hedefleri Hakkında Bilgiler Verdiler

Yüksek Okula Yeni Bölümler

Kapanan Tekstil Bölümü Tekrar Açılıyor

Yüksekokul Müdürü Öztoprak, daha önce okul bünyesindeki bölümlerden biri olan tekstil bölümünün tekrar açılacağını, bunun yanı sıra turizm bölümünde de 2. öğretimin önümüzdeki sene açılacağının müjdesini verdi.

GMYO Her Geçen Gün Büyüyor

Kontenjanların arttırıldığını ve 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda toplam öğrenci mevcudun yaklaşık 1300 öğrenci olacağı bilgisini de veren Öztoprak ''öğrenci potansiyeli ile Gerze ilçeler bazında önde geliyor ama yurt konusunda sıkıntı var'' dedi.


Yurt Sorunundan Dolayı Her Yıl Yaklaşık 150 Öğrenci Kayıt Yaptırmıyor

Tercihlerden sonra yurt sıkıntısı olduğunu gören yaklaşık 150 öğrenci sene başında kaydını yaptırmadan geri gidiyor.

Yeni yapılan okul binasıyla dersliklerin arttığını ve kapanan tekstil bölümünün tekrar açılacağını belirten Öztoprak ''Gerze Meslek Yüksek Okulu, yeni binaları, yeni yüzü ve başarılı akademik kadrosuyla her geçen gün eğitim kalitesini arttırıyor'' dedi.

Seneye farklı bölümlerin açılması noktasında girişimlerinin olduğunu belirten Öztoprak müdür odasının kapısının her daim açık olduğunu, her öğrenciye eşit imkanlar sağladıklarını, GMYO olarak ''herkesin uyacağı bir prensip ortaya koyuyoruz ve hepimiz ona uyuyoruz'' dedi.

 

hakan akbaşhakan akbaş