Eğitim
Giriş Tarihi : 17-02-2016 14:52   Güncelleme : 17-02-2016 14:38

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilere Kapılarını Açtı

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminde kapılarını öğrencilere açtı

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilere Kapılarını Açtı
 Daha önce İlçemiz İmam Hatip Lisesi bünyesinde eğitim öğretime devam eden Gerze İmam Hatip Ortaokulu yeni yapılan binasına taşındı.


Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu olarak 2015-2016 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde kapılarını öğrencilere açan okul ile ilgili bilgisine başvurduğumuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz yeni okul binasıyla ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Tokgöz verdiği bilgilerde yeni okul binasında toplamda 18 dersliğin mevcut olduğunu, bu dersliklerden öğrenci sayısı nedeniyle şu anda 9 sınıfın aktif olduğunu ifade etti. Gerekli tüm donanımlarının yapılarak okulun eğitim öğretime hazır hale getirildiğini belirten Tokgöz ''Daha önce İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile İmam Hatip Ortaokul öğrencileri birlikte öğrenim görüyorlardı. İmam Hatip Ortaokulunun yeni binasına taşınmasıyla öğrenciler daha rahat ders görecekler ve öğrenci kapasitemizi de arttırmış olacağız. Yeni okulumuzun tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını ve önemli platformlarda ilçemizi temsil edecek başarılı öğrenciler mezun vermesini temenni ediyorum'' dedi.

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Abanoz da yaptığı açıklamada ''okulumuz TEOG'da önemli bir başarı yakalayarak ilçe birincisi oldu. Bu başarıyı yeni okul binamızda artan öğrenci kapasitesiyle daha da arttırarak başarı düzeyini yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz. Şuanda yeni okul binamızda 190 öğrencimiz ve toplam 18 dersliğimiz var. Haziran ayında ilk mezunlarımızı vereceğiz'' dedi.

Bilgi almak isteyen veliler için iletişim bilgilerini de paylaşan Okul Müdürü Mehmet Abanoz okul idaresine 718 18 55 nolu telefondan ulaşılabileceğini ve bilgi alınabileceğini ifade etti.

Seda ŞengülSeda Şengül