Genel
Giriş Tarihi : 05-04-2023 01:06   Güncelleme : 05-04-2023 01:09

DEVLET HASTANESİ ÇOCUK SERVİSİ ONUN BAĞIŞI İLE AÇILIYOR

Sinoplu İş İnsanı ve AK Parti’den Milletvekili A. Adayı olan Hüseyin Yüksek, Gerze Devlet Hastanesi Çocuk Servisinin tıbbi cihaz ve ekipmanlarını bağışlayacağını duyurdu.

DEVLET HASTANESİ ÇOCUK SERVİSİ ONUN BAĞIŞI İLE AÇILIYOR

Sinop’un Gerze İlçesi Devlet Hastanesi Çocuk Servisi tıbbi cihaz ve ekipman noksanlığı ile hizmet veremiyordu. İlçede çocuk doktoru olmasına rağmen ekipman noksanlığı nedeniyle çocuklar İl ya da çevre illerdeki hastanelere gitmek zorunda kalıyordu. Bu duruma dur diyen İş İnsanı ve AK Parti’den Milletvekili A. Adayı Hüseyin Yüksek, yine radikal bir karar alarak, Devlet Hastanesi Çocuk Servisinin cihaz ve ekipmanlarını bağışlama kararı aldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yüksek; “Gerze Devlet Hastanesi bünyesinde çocuk servisi bölümünü açıyoruz. Çocuk Servisi için gerekli olan tıbbi cihaz ve ekipmanları şahsım tarafından bağış yapılmak suretiyle karşılanacaktır. Gerze’mizin çocuk sağlığı problemini de çözmüş oluyoruz. Çocuklar geleceğimizdir hayırlı olsun.” Dedi. 

VATANDAŞLAR DUA ETTİ!

Milletvekili A. Adayı Hüseyin Yüksek’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına vatandaşlardan deyim yerinde ise dua yağdı. Bu bağış için teşekkür ve dua eden vatandaşlar, “Vallahi helal olsun başkanlık bakanlık sana yakışır” dedi. Öte yandan Hüseyin Yüksek, daha önce sağlık ocağı için bağışta bulunmuş ve yine Devlet Hastanesi Diyaliz biriminin açılmasını sağlamıştı.

AdminAdmin