Güncel
Giriş Tarihi : 01-03-2023 11:03   Güncelleme : 03-03-2023 12:40

1. ETAP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Seyir Terasında 1. etap çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

1. ETAP ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemiz Alaettin Şahin Caddesi kıyı şeridinde tamamlanan Kıyı Koruma Projesi’nin akabinde planlanan ve projelenen Seyir Terası Projesinde 1. Etap çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Projenin duvar çalışmalarına başlanırken Gerze Kaymakamı Tekin Dundar ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, şantiye alanındaki çalışmaları inceledi.

PROJE, SAHİL BÖLGESİNDE BÜTÜNLÜK GÖSTERECEK BİR PROJE

Çalışmalar tamamlandığında Gerze’ ye yakışır bir tesis kazandırılmış olacağını kaydeden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Seyir Terası Projesi’nde 1. Etap çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu proje aslında ilçemizin sahil bölgesinde bütünlük gösterecek bir projedir. İlk olarak Köşk Caddesi güzergahında yaptığımız Sokak Sağlıklaştırması ile Tarihi Zeytinlik Parkı ve Millet Bahçesi, tamamladığımız Adnan Menderes Sanat Sokağı, Seyir Terası Projesinin devamı niteliğinde. Yine aynı şekilde bölgede tamamlamış olduğumuz Kıyı Koruma Projesi de Seyir Terasıyla bütünlük sağlayacak olan bir proje. İnşallah çalışmalarımızı planladığımız doğrultuda ilerleterek Gerze’mizi yakışır bir tesis kazandıracağız” diye konuştu.

AdminAdmin