Güncel
Giriş Tarihi : 10-04-2015 10:39   Güncelleme : 10-04-2015 12:21

170. Yılını Kutladılar

Gerze Emniyet Teşkilatı 170. kuruluş yıldönümü kutladı.

 170. Yılını Kutladılar

Gerze Emniyet İlçe Müdürlüğü kuruluşunun 170. yılı nedeni ile Hükümet Konağı önünde resmi bir tören düzenledi. Düzenlenen törene Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkan vekili Ahmet Aydın, Gerze Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk büstüne çelenk sunululup saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda daha sonra katılımcılara seslenen Emniyet Müdürü Ünal Arslan,  Kamu düzeninin sağlanması ve bütün vatandaşların huzuru ve güvenliği için Emniyet Teşkilatının fedakarca görev yaptığını ifade ederek, "Canları pahasına bu kutsal görevi yerine getiren Polis teşkilatımızın 170. yıl dönümü kutluyorum. Bu uğurda Şehit düşen Polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize şifalar diliyorum. Polis Teşkilatının tüm kademelerinde görev yapan polis teşkilatı mensuplarına sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar diliyorum" dedi.



170 yılı geride bırakan Türk Emniyet Teşkilatı’nın çok köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten Arslan,"Türk Emniyet Teşkilatı’nın, bu uzun ve köklü geçmişle elde ettiği bilgi, birikimi, tecrübe, çağın teknolojik imkanlarından faydalanma, modern personel yönetimi ile örnek gösterilecek bir kurum olduğunu ifade etti.

İlçe Emniyet Müdürü Ünal Arslan konuşmasında Polis Teşkilatının görevini büyük bir özveriyle yerine getirdiğini belirterek, "Devletimizin temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatımız, kamu düzeninin temini, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, insan haklarının korunması, hukukun uygulanması görevlerini, büyük bir özveriyle yerine getirmektedir. İnsan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin gereklerini kendisine önemli bir görev edinen Türk Polis Teşkilatı, toplumsal olaylarda sağduyusunu muhafaza etmekte, halkımızla bütünleşerek devlet-millet beraberliğinin en güzel örneklerini ortaya koymaktadır" diyerek sözlerini noktaladı.



Program Baş Polis Memuru Menderes Canpolat'ın okuduğu şiir ve Polis Haftası nedeni ile ilk, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye takdimi ile sona erdi. Törenin ardından Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkan vekili Ahmet Aydın, Gerze Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin ve kurum amirlerinden oluşan protokol heyeti Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Emniyet Müdürü Ünal Arslan ve emniyet mensuplarının polis haftasını tebrik etti.
 










Hükümet Konağı Önünde Yapılan Törenin Ardından Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkan V. İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı, Muhtarlar, Gerzeninsesi Gazetesi Temsilcisi ve çok sayıda kurum ve kuruluş temsilcileri İlçe Emniyet Müdürümüz Ünal Arslan Beyin gününü kutlamak amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

AdminAdmin