Güncel
Giriş Tarihi : 23-10-2015 11:12   Güncelleme : 23-10-2015 19:51

175. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

PTT Gerze İlçe Müdürü Rıza Belovacıklı Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)’nin kuruluşunun 175. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlamaları kabul ederek, 175. yıl kutlamasına istinaden bir mesaj yayımladı

175. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

 Gerze  PTT Müdür Vekili  Rıza BELOVACIKLI  ile kurum personeli İlçemiz Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR’ı  makamında ziyaret eden Gerze Ptt Müdür vekili Rıza BELOVACIKLI PTT’nin 1840 yılından bu yana hizmette sınır tanımayan bir anlayış ve şuur ile hizmet eden bir kuruluş olduklarını vurguladı.

PTT Gerze İlçe müdürü Rıza Belovacıklı Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)’nin kuruluşunun 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınlamış olduğu mesajında; bu yıl 175.kutladıkları kuruluş yıl dönümüne teşrif eden herkese teşekkür ederek “Ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlanması bilinci ile hizmetlerini sürdüren ve bir buçuk asrı aşan bir geçmişle köklü bir geleneğe sahip olan Teşkilatımız 04 Mart 2004 tarihinde uygulamaya konulan PTT Bank projesi ile yeni bir görünüm kazanmış olup, aynı zamanda güncel olarak yapılan yeniliklerle de hizmetin kalitesi ve standardı sürekli olarak yükseltilmektedir.



Şu anda kullanılmakta olan kayıtlı posta gönderilerinin otomasyon sistemi sayesinde tüm kayıtlı posta maddelerinin kabul ve sevk işlemleri bilgisayar ortamında sağlanmakta olup, tüm kayıtlı posta gönderilerinin işlem aşamaları, gönderilerin barkod numaraları ile kurumumuzun www.ptt.gov.tr internet adresinden takip edilebilmektedir.

              Yeniden yapılanma süreci ile işletmemiz modern teknolojiye uygun sistemlerle donatılmış olduğunu belirten  BELOVACIKLI, “Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Telgraf, PTT Matik  (ATM), Hızlı Tebligat, PTT AVM, PTT sigorta Yeri ve HGS gibi yeni projelerin geliştirilmesi sonucu hizmetlerimizin dünya ile entegrasyonu sağlanmıştır. 



Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak ve Ak Parti Milletvekili Adayı Nazım Maviş'ten PTT'ye ziyaret.

             Müşterilerimizin memnuniyeti ve çalışanların motivasyonu açısından hizmet verilen mekanların fiziki şartları son derece önemli olduğunun altını çizen BELOVACIKLI, “Daha ferah ve modern ortamlarda hizmet verilebilmesi amacıyla PTT A.Ş. hizmetleri artık çok daha nezih ve modern bir ortamda verilmektedir. Ünitemize bağlı tüm iş yerlerimiz Otomasyona açık olup, iş yerlerimizde; yurtiçi ve yurtdışı mektup, pul, posta ve tebrik kartı, telgraf, faks, tebligat, kargo/APS kurya ve VIP kargo kabul işlemleri, yurtiçi ve yurtdışı havale işlemleri, posta çeki işlemleri, efektif işlemleri, Western Union işlemleri, anlaşmalı bankalar adına kredi kartı tahsilatı, nakit yatırma ve bireysel kredi tahsilatı gibi birçok hizmeti vermekteyiz. PTT Matik (ATM) hizmetleri kesintisiz olarak verilmektedir. Halkımızın sürekli yükselen beklentileriyle birlikte müşteri memnuniyeti ilkesi ön planda tutularak ve çağdaş teknolojinin imkanlarından faydalanmak suretiyle daima kaliteli ve süratli şekilde hizmet sunan Şirketimiz, sağlanan bu yükseliş ivmesi ile yüce milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur” dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından kutlamalar sona erdi.

hakan akbaşhakan akbaş