Güncel
Giriş Tarihi : 08-01-2019 14:43   Güncelleme : 08-01-2019 14:49

19 Mayıs Mahallesine Genç ve Dinamik Muhtar Adayı

İlçemizin sevilen esnaflarından Gözde Erkek Kuaförü sahibi Yaşar Kunduz, 19 Mayıs Mahallesi muhtarlığına aday oldu

19 Mayıs Mahallesine Genç ve Dinamik Muhtar Adayı

Gerze’de hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve yardımsever kişiliğiyle tanınan Yaşar Kunduz, 19 Mayıs Mahallesinden muhtar adayı oldu.

20 yıldan bu yana 19 Mayıs Mahallesinde ikamet eden Yaşar Kunduz, 19 Mayıs Mahallesinin birçok sorunu olduğunu belirterek, muhtarlık yapacağı dönemde tüm bu sorunların üstesinden geleceğini ifade etti.

Gerze’deki muhtar adayları içinde, genç ve dinamik yapısıyla öne çıkan Yaşar Kunduz, ilçede çok kişi tarafından yakından tanınıyor ve seviliyor.

Yaşar Kunduz yaptığı açıklamada, “19 Mayıs Mahalle Muhtarlığı’na talip olmamla beraber mahallemizin daha modern ve güçlü bir yer haline gelmesi için var gücümle çalışacağım, tüm dostlarımdan, sevenlerimden destek bekliyorum” dedi.

Muhtar adayı Yaşar Kunduz, konuşmasında 19 Mayıs Mahallesinin sorunlarını çözmek için ekibiyle birlikte yola çıktığını belirterek, ”Muhtar, yalnızca ikametgâh belgesi veren kişi değil, mahallesini, mahallesinin sorunlarını bilen bu ve sorunlara çözüm üretebilen kişidir. Muhtar, o mahallenin huzur bekçisidir. Ben hayatım boyunca basari yolunun çalışmaktan samimiyetten ve dürüstlükten geçtiğine inandım.  Allah’ın izni, vatandaşlarımızın desteğiyle muhtar seçildiğimiz takdirde, yeni ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile 19 Mayıs Mahallesini hak ettiği hizmetle buluşturacağız. Çocukluğumuzdan beri hayatımızın her anını geçirdiğimiz mahallemiz için, elimizi taşın altına koyma vakti geldiğine inanıyoruz. Bugünden itibaren ekibimizle birlikte seçim startımızı verdik. Mahallemizin her sokağını ve her hanesini kapı kapı gezerek vatandaşlarımıza yapacağımız hizmetleri anlatarak destek isteyeceğiz.

 19 Mayıs Mahallemize değer katacak birçok projemiz var. Bu projeleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Mahalle sakinlerimiz hizmet görecek. Örnek bir muhtarlık için oylara talibim. Şahsıma mahallem de büyük bir teveccüh var. Özellikle genç arkadaşlarımızdan önemli bir destek mesajları alıyorum” dedi.

''Muhtarlık Maaşımı Mahallemizin Hizmetinde Kullanacağım''

Açıklamasında, muhtar seçilirse alacağı maaşı ve diğer tüm gelirleri mahallenin ihtiyaçları için kullanacağını belirten Yaşar Kunduz, “20 yıldır 19 Mayıs Mahallesinde ikamet ediyorum, mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Yetkili kurum ve kuruluşlarla olan irtibatım sayesinde çözümlenmeyecek sorunumuzun olmadığına inanıyorum. Seçmenlerime olan güvenimiz tam, tüm sorunlarla ilgilenmek ve çözüme kavuşturmak için ben ve ekibim, siz değerli mahalle sakinlerinin destekleri ile birlikte bu sorunları çözebileceğime inanıyorum. Değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz. Ayrıca ben 20 yıldır esnaflık yapıyorum. Muhtarlığa adaylığımda hiçbir ikbal ve maddi beklenti yoktur. Bu sebeple muhtar seçilirsem alacağım maaş ve tüm diğer ücretleri, mahallemizin hizmetinde kullanacağım. Muhtarlığım döneminde yapılan tüm harcamaları, gelir giderleri şeffaf bir şekilde vatandaşlarımızla paylaşacağım. Herkese hem kapım hem gönlüm açık olacak.  Mahalle halkımızdan gelen her türlü talebi titizlikle inceleyip, çözüme kavuşturmak için çalışacağım. Tüm gayretim mahallemin bir adım ileriye taşınması olacak. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Muhtarlık seçimleri 19 Mayıs Mahallemiz ve Gerze’miz için hayırlı olsun. Aday olan diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin” diye konuştu.

Yaşar Kunduz Kimdir?
Yaşar Kunduz, 1982 yılında Gerze’nin Acısu köyünde dünyaya geldi. 1990 yılından beri 19 Mayıs Mahallesinde ikamet eden Yaşar Kunduz, İlkokul eğitimini Atatürk İlkokulunda tamamladı. Ardından 1996 yılında meslek hayatına atıldı. 2000 yılında kendi kuaför dükkânını açan Yaşar Kunduz, 20 yıla aşkın bir süredir Gerzelilere hizmet veriyor.
Yaşar Kunduz 2003 yılında Askerlik vazifesini Diyarbakır Özel Harekât Birliğinde tamamladı.  Halen Gerze Otogarı karşısında kendisinin işlettiği Göze Erkek Kuaför ile meslek hayatına devam eden Yaşar Kunduz, evli ve 2 çocuk babasıdır.


AdminAdmin