Güncel
Giriş Tarihi : 09-05-2019 16:44   Güncelleme : 09-05-2019 17:12

2019 Yaya Öncelikli Trafik Yılı Ve Trafik Haftası

Gerze İlçe Emniyet Müdürü ve trafik ekipleri, trafik haftası kapsamında ziyaretler gerçekleştirerek öğrencilere uygulamalı eğitim verdi

2019 Yaya Öncelikli Trafik Yılı Ve Trafik Haftası

İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılı ‘Yaya öncelikli trafik yılı’ ilan edilmesi ve 4-10 Mayıs Trafik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından etkinlik ve ziyaretler gerçekleştirildi.

İlk olarak Gerze Kaymakamı Murat Güven’i ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amir Vekili Komser Yardımcısı Aykut Bağcı ve trafik ekipleri, Kaymakam Güven’e “Öncelik Hayatın, öncelik yayanın” yazılı t-shirt ve şapka hediye ettiler.

Heyet daha sonra Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a ziyaret gerçekleştirdi. Şensoy’a da aynı hediyeleri takdim eden Müdür Ulaş ve trafik ekipleri, daha sonra Gerze Anaokuluna geçerek miniklerle buluştular. Burada öğrencilere akülü arabalarla uygulamalı olarak trafik eğitimi verildi. Yaya geçidinde ne yapılması gerektiği, trafik polisinin yaptığı işaretlerin ne anlama geldiği gibi birçok bilgi paylaşımında bulunuldu.

     

Seda ŞengülSeda Şengül