Güncel
Giriş Tarihi : 29-08-2019 10:07   Güncelleme : 30-08-2019 11:04

30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlik Programı

97. Yıl Dönümünde İlçemizde Kutlanacak Olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlik Programı

30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlik Programı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1924’de Dumlupınar’da “Ulusal tarihimiz çok büyük, parlak zaferlerle doludur. Ama Türk Ulusu’nun burada kazandığı zafer kadar kesin sonuçlu, yalnız bizim tarihimize değil, dünya tarihine yeni bir akım vermekte kesin etkili bir meydan savaşı hatırlamıyorum.

Türk Devleti’nin Genç Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz anlayışı burada taçlandırıldı. Bu alanda akan Türk kanları, göklerde uçuşan şehit ruhları, devletimizin, cumhuriyetimizin ölümsüz koruyucularıdırdediği ve Dünya tarihinde en keskin zafer olarak adlandırdığı 30 Ağustos Zaferinin 97. Yıldönümü sebebiyle ilçemizde de kutlama etkinlikleri düzenlenecek.

İlçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı çerçevesinde yapılacak etkinlik 30 Ağustos 2019 Cuma günü sabah saat 09:00’da, Hükümet Konağı Atatürk Anıtı Önünde başlayacak.

Programın arz edilmesinin ardından Kaymakamlık Makamı ve Belediye Başkanlığı çelengi sunumu yapılacak olup Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Jandarma Kıdemli Çavuş Ali Oktay Karayel günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirecek.

Kaymakamlık makamında yapılacak tebrikatın kabulü ile birlikte program son bulacak.

AdminAdmin