Güncel
Giriş Tarihi : 01-08-2018 14:55   Güncelleme : 01-08-2018 15:54

Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı

Gerze Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi

Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında 4 ana 1 ek olmak üzere 5 madde görüşüldü.

Gündemin ilk maddesinde imar komisyonu raporları görüşüldü. Buna bağlı olarak Hamidiye Mahallesi 373-374 ada, 3 nolu parselde plan değişikliği talebi görüşülerek Çevre Şehircilik Müdürlüğüne havale edildi.

İkinci ve üçüncü madde de İlçemiz Çarşı Mahallesi, 33 pafta 227 ada 45 nolu parselde ticari alan talebiyle ilgili imar planı değişikliği dosyası ve 32 pafta 150 ada, 5-6 nolu parselde ilave imar planı talebi görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

Dördüncü madde de ise emekli olan Belediye Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Töngelci’nin yerine vekaleten bakan Ayşegül İnce, sözleşmeli personel olarak kadro verilmesi talebi oy birliği ile kabul edildi.

Ek gündem maddesinde ise Çarşı Mahallesi, 32 pafta 151 ada 1 parselde imar planı değişikliği talebi imar komisyonuna havale edildi.

Ak Parti Grubundan Yüksekova'daki Hain Saldırıya Kınama

Meclis toplantısında gündem dışı söz alan Ak Parti grubu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde astsubay eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebekleri Mustafa Bedirhan Karakaya’nın PKK’lı teröristlerce şehit edilmesini şiddetle kınayarak, yapılan bu kalleşçe saldırının cezasız kalmayacağını ifade ettiler.

Seda ŞengülSeda Şengül