Güncel
Giriş Tarihi : 10-12-2016 10:26   Güncelleme : 10-12-2016 10:06

''AHLEBUSE'' Gerze'de Şubesini Açtı

''AHLEBUSE'' ilçemiz zincirli kuyu caddesinde yeni şubesinin kapılarını müşterilerine açtı

''AHLEBUSE'' Gerze'de Şubesini Açtı
 Hazır giyim sektörünün markalarından biri olan ''AHLEBUSE'' ilçemiz zincirli kuyu caddesinde yeni şubesinin kapılarını müşterilerine açtı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ''İlçemiz Ahle Buse Mağaza zincirlerinin bir ayağı oldu.Gerze olarak ihtiyaç duyulan bir mağazayı bizlerle buluşturan herkese teşekkür ediyorum.Oldukça makul ücretler ile halkımız ile buluşacak mağazanın ilçemiz hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini dilerim'' ifadesinde bulundu.

Kurdele kesimi öncesinde İlçemiz Müftüsü Bayram Karar dua etti. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve İlçemiz Müftüsü Bayram Karar kesti.

AHLEBUSE Markasının yetkili isimlerinden Serhad Bayraktar açılan Gerze şubesi ve markayla ilgili verdiği bilgilerde, ''Samsun lokasyonunda bulunan merkez binası ile birlikte 30 yıllık deneyimi ve 26 mağazası ile  hazır giyim sektöründe  aktif olarak kaliteli hizmet ve tüketici haklarına saygın bir vizyon ile Karadeniz'in en güzel beldelerinden biri olan Gerze'de 27. mağazamızı açmış bulunuyoruz. Erkek, Bayan ve Çocuk bölümlerimizde ürün yelpazesi oldukça geniş. Gerze mağazamız giriş ve alt kat olmak üzere iki katlı. Girişte erkek, alt katta bayan bölümümüz bulunmaktadır. Gerzeli müşterilerimizi mağazalarımıza bekliyoruz'' dedi.

Seda ŞengülSeda Şengül