Güncel
Giriş Tarihi : 07-12-2015 12:47   Güncelleme : 07-12-2015 12:41

Ak Parti'den Ocakdan'a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan Elvan Ocakdan'a Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, beraberinde ki heyetle bir ziyaret gerçekleştirdi.

 Ak Parti'den Ocakdan'a Ziyaret

Ziyarette Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman'ın yanı sıra, İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Burma, il yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Yeni görevi nedeni ile Elvan Ocakdan'ı tebrik eden Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Karaman, imkanlar dahilinde her türlü destek ve katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirterek, ortak amacın Gerze'ye hizmet olduğunun altını çizdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gerze Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Elvan Ocakdan ise, göreve gelmesi ile birlikte yoğun bir ziyaret trafiği dışında bir çok destek mesajı aldığını ve Gerze'de her yaştan herkesin sporla yakın ilişkiler kurması gerektiğini, bu bağlamda projeler geliştirerek çalışmalar yürütmeye başladıklarını dile getirdi.
Ziyaret sonrası Kapalı spor salonunda incelemelerde bulunan Ak Parti heyeti, Müdür Ocakdan'dan  yapılacak çalışmalar ve onarımlar hakkında bilgiler aldı.


AdminAdmin