Güncel
Giriş Tarihi : 09-02-2016 17:22   Güncelleme : 09-02-2016 16:58

Ali Demirel son yolculuğuna uğurlandı

Pazar günü akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Sinop'un en eski gazetecisi Ali Demirel (88), gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ali Demirel son yolculuğuna uğurlandı
 Pazar günü akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Sinop'un en eski gazetecisi Ali Demirel (88), gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bir süredir Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi gören Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel'in babası 88 yaşındaki Ali Demirel, yaşam mücadelesini kaybetti. 

Yaklaşık 35 gün önce solunum yolları enfeksiyonu nedeniyle Sinop Atatürk Devlet Hastanesi göğüs servisinde, ardından da 25 gün önce de yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ali Demirel, durumunun ağırlaşması ve solunumunun durması ardından 10 gündür, solunum cihazına bağlı olarak yaşam savaşı veriyordu. 

Acı haber Pazar günü akşam saatlerinde geldi. Demirel yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Ali Demirel'in cenazesi dün saat 11:00'da Gazi Caddesindeki evinden alınarak Alaaddin Camisi'ne getirildi. Demirel için burada öğlene müteakiben cenaze namazı kılındı. Namaza Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Sinop eski Milletvekili Cengiz Tokmak, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın,MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, CHP eski İl Başkanı Mustafa Acun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, Gerzeninsesi gazetesinden Fatih Uysal, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Ali Demirel burada kılınan cenaze namazı ardından Çukurbağ Mezarlığında göz yaşları arasında toprağa verildi. Defin ardından Demirel'in oğulları Şükrü ve Cengiz Demirel ile diğer aile fertleri taziyeleri kabul etti.  

Ali Demirel'e Allah'tan rahmet, geride kalanlarına baş sağılığı diliyoruz. 
Seda ŞengülSeda Şengül