Güncel
Giriş Tarihi : 30-09-2019 14:44   Güncelleme : 30-09-2019 15:17

Altın Toplama Günleri Başladı

Halkbank’ın belirli şubelerinde düzenlenen altın toplama günlerinde, fiziki altınlar, anlaşmalı yetkili eksperleri aracılığıyla değerlendirilerek, 24 ayar saf altın karşılıkları gram cinsinden altın mevduat hesaplarına yatırılıyor.

Altın Toplama Günleri Başladı

Halkbank, tasarruf sahiplerine yönelik bankacılık hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek “Halkbank’tan Altın Günler” sloganıyla altın toplama günlerine başladı.

Bireysel bankacılık alanında yenilikçi ürünlere imza atmayı sürdüren Halkbank’ın belirli şubelerinde düzenlenen altın toplama günleri kapsamında Gerze Halk Bankası da, altın mevduat bakiyesinin artırılması, yeni müşteri kazanımı ile beraber yastık altı olarak tabir edilen altınların ekonomimize dahil edilmesi amaçlarıyla Altın Günü düzenlenmiştir.

Bu kapsamda hurda altınların banka altınına dönüştürülmesi işlemi için yetkili kılınan Gerze Halk Bank Şubesi, İstanbul Altın Rafinerisinden gelen yetkili eksper ile müşteriler arasında işlemler gerçekleştirildiği öğrenildi.

Altın eksperi tarafından değerlendirilen müşterilerinin fiziki altınları, müşteri ile mutabakat sağlandıktan sonra gram karşılığı olarak ilgili müşterilerinin bankada açılan altın mevduat hesaplarında güvenle saklanması sağlanması amaçlanmıştır.

hakan akbaşhakan akbaş