Güncel
Giriş Tarihi : 19-11-2020 09:43   Güncelleme : 19-11-2020 14:34

Anahtarlar, Sahiplerine Teslim Ediliyor

Villa Karousa Projesi kapsamında yapımı biten villalar sahiplerine teslim edilmeye başlandı

Anahtarlar, Sahiplerine Teslim Ediliyor

Gerzeli İş İnsanı Hüseyin Yüksek’in ilçemize farklı bir vizyon, yeni bir bakış açısı kazandırdığı, Villa Karousa’nin ilk projesinde yavaş yavaş sona yaklaşılıyor.

9 Ocak 2020 tarihinde yapımına başlanan, içerisinde 36 villa barındıran, A,B,C ve D blok olmak üzere toplam 4 bölümden oluşan projenin ilk bölümü olan A Bloktaki villaların anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Büyük bir bölümü tamamlanan proje ile ilgili gazetemize açıklama yapan İş İnsanı Hüseyin Yüksek, “biz 9 Ocak 2020 tarihinde Villa Karouae Projemize başladık. Projemizin içinde 36 villa var; A, B, C ve D blok olmak üzere 4 bloktan oluşuyor.

Dünden beri de A bloktaki 11 adet villamızı mal sahiplerine teslim etmenin haklı gururunu yaşamaktayım. 10 gün sonra da B bloktaki 5 adet villamızı sahiplerine teslim edeceğiz. C ve D blokun kaba inşaat çalışmaları bitmiş olmakla beraber sıva ve mantolama işleri halen devam etmekte.

Biz bu işe başlarken ortaya koyduğumuz bir takvim vardı. Amacımız, takvimimize göre 2021 yılı temmuz ayının sonunda Villa Karousa Projemizi tamamen bitirip villaları ev sahiplerine teslim etmekti. Hedefimize emin adımlarla hızlı bir şekilde ilerliyoruz.”

BİZİM MAKSADIMIZ TİCARET YAPMAK, PARA KAZANMAK DEĞİL

Bizler bu memleketin çocuğuyuz; bu kent bizim, bu proje bu memlekette icra edildi ve hakikaten çokta yakıştı.

Bize inanan ve arsasını bize veren Zehra Erguvan’a en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Güzel bir arsası vardı, güvendi ve arsasını bize verdi. Bizlerde böyle bir projeyi hayata geçirdik.

Pandemi döneminde devletimiz, sokağa çıkma kısıtlaması gibi bazı haklı tedbirler alma yoluna gitti. Projemizin içinde yürüyüş yolu, sosyal tesis, çocuk parkı var ayrıca villaların bahçeleri de oldukça geniş.

Mevla’m, bu kente, bu insanlara daha güzel projeler yapmayı nasip etsin. 2’inci ve son projemiz olan Villa Karousa Elite 2 Projemize de başladık. Orada da 38 villamız olacak.

Ben Mevla’mdan, villa sahiplerimizin evlerinde güle güle, huzurlu oturmalarını niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin