Güncel
Giriş Tarihi : 14-10-2022 10:04   Güncelleme : 14-10-2022 10:40

Ankara’ da yoğun Gerze mesaisi

Ankara’ da yoğun Gerze mesaisi

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze' de devam eden ve planlanan yatırımlar, Gerze' nin ihtiyaçları ve talepleri ilgili İlçe Kaymakamı Tekin Dundar, Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt ile birlikte Ankara'da bakanlıklar nezdinde görüşmelerde bulundu.

İlçemizle ilgili sağlık, spor, içme suyu gibi birçok konunun ele alındığı görüşmelerde planlanan ve devam eden yatırımlarla ilgili de istişarelerde bulunulduğu belirtildi.

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, yaptığı açıklamada günün erken saatlerinden itibaren Gerze ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Maviş yaptığı açıklamada, “TBMM’ de Gerze Kaymakamımız, Gerze Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla birlikteyiz. Sabahın erken saatlerinden itibaren Gerze’ de devam eden ve planladığımız yatırımlarımızla ilgili Ankara’ da Bakanlıklarda bir dizi görüşmeler gerçekleştirdik.

SAĞLIKTAKİ İHTİYAÇLAR VE TALEPLER GÖRÜŞÜLDÜ

Önce Sağlık Bakanı Yardımcımız Halil Eldemir hastanemizin ihtiyaçları ve sağlıklı ilgili taleplerimizi iletmek üzere bir araya geldik ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Ardından Spor Toto’ da ilçemizde çok sayıda gençlik ve spor yatırımının yanı sıra devam eden ve yeni planladığımız işleri görüşmek üzere bir randevu planladık ve verimli bir çalışma gerçekleştirdik. İnşallah devam eden projelerimizle birlikte yeni yatırımlarımızla gençlik ve spor alanında da Gerzemizi daha da güçlendirmeye devam edeceğiz.

KARAYOLLARI VE ULAŞTIRMA İLE İLGİLİ PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ile de bir araya gelmek suretiyle de hem Gerze ilçemizdeki dere ıslahları, hem de Gerze ilçemizin içme suyuyla ilgili verimli bir görüşme yaptık. Arkasından Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile ilçemizin karayolları ve ulaştırmayla ilgili taleplerini, planlarını, projelerini görüşmüş olduk.

Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla hem TOKİ hem de İller Bankasıyla görüşmek suretiyle oralarda devam eden projelerimizi, yatırımlarımızı, ihtiyaçlarımızı, taleplerimizi görüşeceğiz.

Sinop’ un parlayan yıldızı Gerze’ mizi daha da güçlendirmek için ekip olarak birlikte güçlü bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin