Güncel
Giriş Tarihi : 13-05-2023 12:52   Güncelleme : 13-05-2023 13:40

Anneler kahvaltıda buluştu

Fatma Yüksek Anaokulu ‘anneleri’ kahvaltıda bir araya geldi

Anneler kahvaltıda buluştu

İlçemiz Fatma Yüksek Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından öğrenci annelerine özel ‘Anneler Günü Kahvaltı Programı’ gerçekleştirildi.

Anneler kendileri için hazırlanan kahvaltıyı yaparken çocuklar oyun parkında oyun oynayarak doyasıya eğlendiler.

Fatma Yüksek Anaokulunun yapılmasını sağlayan ve daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışlayan İş İnsanı Hüseyin Yüksek’ in de davet edildiği kahvaltı programında İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan ve İş İnsanı Yüksek annelere çiçek takdiminde bulundu.

EĞİTİM ADINA YAPILMASI GEREKEN HER ŞEYE VARIM

Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutlayan İş İnsanı Hüseyin Yüksek, “ben bugün ki tablodan gurur duyuyorum. Biz burada bir aileyiz; sizin evlatlarınız benim evlatlarım; siz anneler de benim kardeşlerim, ablalarımsınız; babalarımız benim arkadaşlarım, abilerim, kardeşlerimsiniz. Böyle bir ortamın tesis edilmesi, böyle samimi bir ortamın tesis edilmesi, davete icabet eden misafirlerimize teşekkür ediyorum.

Rahmetli annem bugün burayı görüyor ve bu tabloyu izliyor, bu evlatlarımızı görüyor. Emin olun şuanda da burayı izliyordur ve ben ne kadar mutlu olduğunu hissediyorum. Bu sebeple hepinizden Allah razı olsun.

Fatma Yüksek Anaokulumuzun özellikle Okul Aile Birliği Başkanı ve Yönetimi, okul müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, hepinize teşekkür ediyorum. Bu etkinlikler devam edecek, çıtayı çok ciddi yükselteceğiz, önceki toplantımızda da iftar yapmıştık.

Çocuklarımızın teknoloji, eğitim anlamında gelişmeleri; görmedikleri adına görmeleri adına hiçbir şeyden geri durmayın. Tüm maddi manevi imkânlarımızla ben sizin yanınızdayım dedim ve bugün o sözü tekrarlıyorum. Daha da ileri gideceğiz. Bu çocukların eğitimi anlamında ben maddi manevi yanınızdayım. Çocukların eğitimleri, teknolojik gelişimleri, başarıları, annelerin ve babaların gururu olmaları için ne gerekiyorsa ben yapmaya hazırım.

Çok güzel bir günde bir araya geldik. Şehit annelerimizin ellerinden öpüyorum, siz değerli annelerimizin de günlerini kutluyorum” diye konuştu.  

Organizasyonu tertip eden Okul Aile Birliğine teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, “Milli Eğitim Bakanlığı olarak kurumlarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılamakta ancak tabiki İş İnsanı hayırsever vatandaşlarımıza her zaman bir görev düşmekte. Biz rahmetli annemiz Fatma Yüksek’ e Allah’ tan rahmet diliyoruz, değerli İş İnsanımız Hüseyin Yüksek’ e de teşekkür ediyoruz, siz değerli annelerimizin Anneler Gününü de kutluyoruz’ ifadelerini kullandı.
 

AdminAdmin