Güncel
Giriş Tarihi : 26-02-2022 14:07   Güncelleme : 26-02-2022 14:11

Araç sahipleri, akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşturdu

Akaryakıt fiyatlarına gelecek zam öncesinde sürücüler, benzin istasyonu önünde kuyruklar oluşturdu

Araç sahipleri, akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşturdu

Akaryakıt ürünlerine zam yapılacağı haberinin duyulmasından sonra araç sahipleri istasyonlara yığıldı. İstasyonlarda yoğun kuyruklar oluştu.

Akaryakıta zam yapılacağı haberinin ardından çok sayıda araç sürücüsü benzinliklerde kuyruk oluşturdu

Rusya-Ukrayna savaşıyla yükselen petrol fiyatları, Türkiye'de akaryakıta zam olarak kendini gösterdi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası'ndan (EPGİS), benzine 1 lira 61 kuruş, motorine ise 1 lira 51 kuruş zam geldiğini açıkladı. Gece yarısından itibaren geçerli olacağı açıklanan zam sonrası, ilçemizde de çok sayıda araç sürücüsü benzinliklere hücum etti.

Gece yarısından itibaren geçerli olan akaryakıt fiyatlarıyla birlikte motorine 1 lira 51 kuruş, benzine de 1 lira 61 kuruş zam geldi. Buna göre, motorin 17 lira 21 kuruş,  benzin de 16 lira 97 kuruştan satılıyor.

Akaryakıt ürünlerine gelen zam öncesinde depolarını doldurmak isteyen araç sürücüleri uzun süre benzin istasyonlarında sıra bekledi.

İstasyon çalışanları akaryakıt almaya gelen vatandaşlara hizmet etmek için yoğun uğraş verdi.

Benzin istasyonunda kuyruk bekleyen vatandaşlar ise zam haberini duyduktan sonra depolarını doldurmak için istasyonlara geldiklerini ve beklemek zorunda kaldıklarını söylediler.

AdminAdmin