Güncel
Giriş Tarihi : 03-07-2018 09:51   Güncelleme : 03-07-2018 09:56

ASİLDER, “Sinop seyir tepe”yi faaliyete açtı

Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği (ASİLDER), Ankara’da yaşayan Sinoplular için “Sinop Seyir Tepe” adlı eşsiz bir tesis açtı

ASİLDER, “Sinop seyir tepe”yi faaliyete açtı

Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği ASİLDER; Ankara'da yaşayan hemşerilerine Ankara Mamak bölgesinde sosyal faaliyetlerini gerçekleştirecekleri güzel bir tesis kazandırdı.

Tesis hakkında bilgi veren Ankara ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü, tesisin Sinopluların ortak adresi olacağını söyledi. Güllü; Sevdamız Sinop Davamız Türkiye sloganı ile devletimizin emrinde milletimizin hizmetkârı olmak için 18 Mart 2015 Tarihinde bir avuç arkadaşımız ile yola çıktık 18 Mart 'ın önemi Çanakkale Zaferinin 100. yılı olmasıydı, arkadaşlarımız ile acil eylem planı hazırlayarak Ankara'da hemşerilerimizin hizmetine sunmak için gerçekleştireceğimiz faaliyetleri acil orta vade ve uzun vade olarak programımıza aldık. Ankara'da hemşerilerimizin acı ve mutlu özel günlerinde çeşitli sosyal ihtiyaçlarını giderecek bir yerin mekanın olmayışı bizim en önemli önceliğimiz idi. Bu bağlamda resmi kurumlar, Millet Vekillerimiz, Bürokratlarımız ve Belediyelerimiz ile diyaloğa geçerek görüşmeler yaptık.

Sinopluların fahri hemşerisi değerli Mesut Akgül Başkanımızın destek ve katkıları ile Mamak'ta Peyami Sefa Mahallesinde 400 m2 katlı tesisi hemşerilerimize kazandırdık. Bu anlamda Mesut Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.  Tesisimiz çok amaçlı faaliyet özelliği taşıyor. 400 m2 kattan oluşan Tesisimiz 250 kişilik çok amaçlı salon, Başkanlık Makamı, Kültür Evi, Mutfak kısmını alt katta barındırıyor. Üst kat ise Seyir Tepe Cafe Bistro olarak faaliyet gösteriyor. Çok amaçlı 250 kişilik salonumuz ile hemşerilerimiz, nişan kına asker gecesi toplu yemek gibi Sosyal etkinliklerini yapabilirler”

Seda ŞengülSeda Şengül