Güncel
Giriş Tarihi : 25-05-2016 10:30   Güncelleme : 26-05-2016 09:42

ASİLDER Yemekte Buluştu

Ankara Sinop İli İlçeleri Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği, düzenlemiş olduğu yemekli toplantıda, Siyaset, Bürokrasi ve İş dünyasını bir araya getirdi

ASİLDER Yemekte Buluştu
 İşletmeciliğini Sinoplu İş adamının yaptığı Ankara Beştepe’de ki tesislerde Siyaset, İş dünyası ve Bürokrasi olmak üzere Federasyon, Sivil Toplum Kuruluşlarının da katıldığı yemekli toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı,24.Dönem Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Bayındırlık Ve İskan eski Bakan Yaşar Topçu, Sinop Eski Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Gerze Belediye Başkanı .Osman BeIovacıklı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçarslan, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Daire Başkanları, Birim Müdürleri, Federasyon Başkanları, Sendika Başkanları, Sinoplu İş Adamları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ve Heyetleri katıldı.

  Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kürsüye davet edilen ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü ASİLDER kurulduğu günden bu yana yapılan çalışmalar ile ilgili salonu bilgilendirdi.

Bir yılda 100'e yakın program yaptıklarını, bir o kadar da toplantılar yapıldığını, hedeflerinin büyük olduğunu ve bundan sonraki süreçte de çalışmalarının yoğun bir şekilde devam edeceğini ifade etti. Katılımcılara teşekkür eden ASİLDER Genel Başkanı:'' Sevdamız, Aşkımız Sinop Hedefimiz Büyük Türkiye Cumhuriyeti'' diyerek sözlerini tamamladı. Gecede Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ,Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Eski Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz ve diğer katılan Belediye Başkanları gecede konuşma yaparak, programı düzenleyen ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü’yü kutladılar. Gecenin katılımcılarından Fatmanur Demircan, Sinop adlı şiiri seslendirdi. Belediye Başkanlarına plaketleri takdim edilmesinin ardından program son buldu.

 



Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz