Güncel
Giriş Tarihi : 21-01-2019 14:47   Güncelleme : 21-01-2019 15:30

Atatürk Mahallesi Muhtarlığına Aday

İlçemiz esnaf ve müteahhitlerinden Mahmut Saraç, Atatürk Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı

Atatürk Mahallesi Muhtarlığına Aday

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri yaklaştıkça muhtar adayları bir bir kendilerini göstermeye başladılar.

Seçimlere kısa süre kala ilçemiz mahalle ve köylerinde muhtarlık yarışı hız kazandı.

Adaylar bir bir kendilerini göstermeye başladı. İlçemizde müteahhitlik ve esnaflık yapan Mahmut Saraç, Atatürk Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu açıkladı.

“Güzide bir mahalle olmak için kolları sıvadım”
Yirmi yıldır Atatürk Mahallesi’nde ikamet ettiğini söyleyen Saraç, “Atatürk Mahallesi, Gerze’mizin en kalabalık mahallelerinden bir tanesi. Yani hizmetin en çok ihtiyaç duyulduğu bir mahallemiz. Uzun yıllardır bende bu mahallede ikamet etmekteyim. Yerel seçim sürecinde mahalleme hizmet etmek için bu yola çıkmaya karar verdim. Mahallemizi Gerze’nin güzide mahalleleri arasına taşımak, nezih ve modern bir standarda ulaştırmak için tüm gayretimle çalışmaya hazırım. Muhtarlık, vatandaşın temas edebildiği devletin birinci basamağıdır. Mahalle komşularım beni bu göreve layık görürlerse birlikte bu basamakları çıkarak sorunlarımızı çözeceğimize inanıyorum. Değerli Atatürk Mahallesi sakinlerinden 31 Mart seçimlerinde destek bekliyorum” dedi.

Mahmut Saraç kimdir?
1971 Gerze doğumlu olan Mahmut Saraç, ilçemizde ticaretle uğraşmakta. Aynı zamanda müteahhitlikte yapan muhtar adayı, Saraç İnşaat’ın da sahibi. 28 yıldır ilçemizde esnaflık yapan Mahmut Saraç evli ve 3 çocuk babası.

Seda ŞengülSeda Şengül