Güncel
Giriş Tarihi : 31-03-2022 17:23   Güncelleme : 28-03-2023 11:18

Atatürk Ortaokulu, başarılı sporcularını tanıttı

Gerze Atatürk Ortaokulu tarafından sporcu tanıtım ve ödüllendirme programı düzenlendi

Atatürk Ortaokulu, başarılı sporcularını tanıttı

İlçemizin başarılı okullarından Gerze Atatürk Ortaokulu, okul bünyesinde faaliyetlerde bulunan spor takımları ve sporcuları tanıtmak amacıyla, sporcu tanıtım ve ödüllendirme programı gerçekleştirdi.

Kaban Orta Aile Çay Bahçesinde gerçekleştirilen programa Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Kaymakam Refiki Özgü Özen,  İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Gerze HEM Müdürü Nazım Aksu, Şube Müdürü İlker Yıldırım, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Gerze Atatürk Ortaokulu Müdürü Taşkın Aydın, covid-19 salgınının faaliyetleri sınırlandırdığını belirterek yeni eğitim öğretim yılı ile birlikte sportif alanda da faaliyetlere devam ettiklerini söyledi.

Aydın, “2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Atatürk Ortaokulu olarak eğitim öğretimin yanında sportif alanda da öğrencilerimizin aktif olduğu, sportif faaliyetlerin çeşitlilik gösterdiği bir eğitim kurumuyuz. Yaşanan covid-19 pandemisi her ne kadar faaliyet yapmamızı sınırlandırsa da bu eğitim öğretim yılı itibariyle sportif alanda da faaliyetlerimize kaldığımız yerden devam ettik.

Okulumuz, 2021-2022 döneminde 412 öğrenci ile eğitim öğretim faaliyetlerine katılmaktadır. Gerek okulumuzda gerek Halk Eğitimi bünyesinde ve gerekse Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan spor kurslarına katılan 200’ü aşkın öğrencimizden 102’ si lisanslı sporcu, bu 102 öğrenciden 70 öğrencimiz ise okulumuzu dolayısıyla ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek il çapında derece alarak bizleri gururlandıran ve şu an burada olan öğrencilerimizdir. Sizlerin huzurunda tüm sporcu öğrencilerimi tebrik ederim” diye konuştu.

Aydın, lisanslı öğrencilerin dağılımını şu şekilde sıraladı:

  1. Bireysel Spor Judo: 21 kız, 24 erkek
  2. Bireysel Spor Güreş: 2 kız, 7 erkek
  3. Takım Sporu Futsal: 12 erkek
  4. Takım Sporu Badminton: 6 kız
  5. Takım Sporu Hentbol: 30 kız

Toplam: 59 kız 43 erkek: 102 öğrenci

Aydın, “tüm bu başarılarımızda bizlere destek olan başta Sayın Kaymakamımız Tekin Dundar’a, Sayın Belediye Başkanımız Cevat Şensoy’ a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yılmaz Ceylan’ a, Şube Müdürümüz İlker Yıldırım’ a, Gerze HEM Müdürümüz Nazım Aksu’ ya teşekkür ederken ayrıca her türlü zorluğa ve imkânsızlıklara karşı büyük bir emek veren başta Beden Eğitimi Öğretmeni arkadaşlarım İsa Küçük, Hacer Bayrak olmak üzere Antrenörlerimiz Fatma Küçük, Fuat Kapkın, Mehmet Geçgel, Orhan Akpınar ve Özlenen Akpınar’ a huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yarıştığı spor dalında derece elde eden sporculara başarı belgeleri Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Kaymakam Refiki Özgü Özen,  İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma tarafından verilirken Atatürk Ortaokulu forma sponsoru aynı zamanda da velisi olan Ramazan Kaban’ a Kaymakam Tekin Dundar tarafından plaket takdim edildi.

Program yenilen yemek ve ardından çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

AdminAdmin