Güncel
Giriş Tarihi : 26-03-2022 15:17   Güncelleme : 01-04-2022 13:24

Ay Yıldız PVC, Dualarla Açıldı

Ay Yıldız PVC Doğrama, yeni atölyelerini bugün yapılan törenle hizmete açtı

Ay Yıldız PVC, Dualarla Açıldı

Ay Yıldız PVC Doğrama, Yeni Mahalle Üçüncü Sokak Küçük Sanayi Sitesi C-1 Blok No: 2/A’ da yeni atölyelerini açtı.Dualarla açılan yeni iş yerinin açılışına Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, AK Parti Akdeniz Koordinatörü Rasim Erdoğmuş, BBP Partisi Sinop İl Başkanı Suat Bünyat,  AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, AK Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Eski Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, çok sayıda esnaf ve ilçe sakini iştirak etti.

Kurdele kesiminde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Tekin Dundar, “bugün bu güzel iş yerinin açılışına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Rabbim hiç kimseyi, hiçbir varlığı rızkı ile tehdit etmemiştir aksine rızka kefil olmuştur.

Bu zorlu günlerde böyle güzel iş yerlerinin, bu güzel rızık kapılarının artarak devam etmesini diliyorum. Rabbim İbrahim kardeşimize, ortaklarına ve tüm esnaflarımıza bol kazançlar nasip etsin. Bu iş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

2020 yılında Ay Yıldız PVC Doğrama San. Tic. Ltd. şirketi ile ilçemizde hizmete başladıklarını belirten iş yeri sahibi İbrahim Abalı, “Adopen Marka yetkili üretici bayi olarak ortağım Erkan Bostancı Gerze’ mizde bulunmaktayız.

Bugün ise ikinci yerimizi açarak cam balkon imalat, duşa kabin imalat, alüminyum korkuluk ve alüminyum toptan perakende satışı ile 10 kişilik ekip arkadaşımızla beraber Sinop ve ilçelerinde hizmet etmeye devam ediyoruz.

Bugün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın İlçe Başkanımıza, BBP Sinop İl Başkanımıza, geçmiş dönem Gerze Belediye Başkanımıza ve davetime icabet eden, edemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin